Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CSM's Prosecutors' Section: Emergency not justified in modification of criminal and criminal procedure codes

Publicat:

' Section of the of Magistracy (CSM) believes there is no emergency right now in the modification of the criminal and criminal procedure codes, reads a release of the CSM posted on this institution's Website.

" underscored that the adoption of such modifications, without a proper assessment of its impact and without consulting the magistrates, can negatively impact the activity of the prosecutors' offices, with repercussion including on the predictability of the legal norms that the citizens are the first to benefit from," reads the release.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

EXCLUSIV FOTO: Impact intre o cisterna si un microbuz la Stejarul

21:50, 16.04.2024 - Un accident de circulatie s-a produs cu putin timp in urma pe DN1 C, in zona unei benzinarii de langa Padurea Stejarul. The post EXCLUSIV FOTO: Impact intre o cisterna si un microbuz la Stejarul first appeared on Informatia Zilei .

Parinții unui criminal minor, condamnați la inchisoare: Cadourile primite de Craciun l-au ajutat sa comita masacrul

23:35, 09.04.2024 - Doi parinți  iubitori, care i-au facut cadou fiului lor, de Craciun, un pistol Sig Sauer de 9 mm, au fost condamnați la cate 15 ani de inchisoare, dupa ce copilul lor a unic patru copii și a ranit alți șase elevi și un profesor. Baiatul a fost condamnat și el la inchisoare pe viața.

ACCIDENT rutier pe DN 1, in zona Santimbru. Impact intre un autoturism și o motocicleta

07:55, 02.04.2024 - ACCIDENT rutier pe DN 1, in zona Santimbru. Impact intre un autoturism și o motocicleta Un accident rutier s-a produs marți dimineața, in jurul orei 07:45, pe DN 1, in zona Santimbru. Din primele informații, in evenimentul rutier au fost implicate o mașina și o motocicleta. Potrivit ISU Alba, Detașamentul…

Ce business de succes poate exista fara un website sau o aplicație care sa te atraga sa-l folosești? Ei bine... niciunul.

15:30, 18.03.2024 - Prezența online este extrem de necesara pentru succesul oricarui business sau startup. 38% din utilizatori pierd interesul in produs daca website-ul sau aplicația arata neprofesional sau pur și simplu, arata urat. Este prima interacțiune a utilizatorului

First Romanian electric car, drones, military robots, exhibited at the Land Forces Academy in Sibiu

17:06, 13.03.2024 - As many as 36 specialists from Romania will participate on Friday in the international conference "The impact of emerging and disruptive technologies on global security" hosted by Nicolae Balcescu Land Forces Academy in Sibiu, where drones and robots for military purposes will be exhibited, but also…

Execuție ratata in SUA, dupa 50 de ani petrecuți in inchisoare de un criminal: „Tentativa prost facuta”

12:05, 29.02.2024 - Execuția unui criminal din SUA a fost anulata, dupa ce funcționarii penitenciarului nu au reușit sa ii administreze injecția letala. Barbatul, care a fost condamnat pentru cinci crime și este suspectat de alte cateva, urma sa fie executat intr-o inchisoare de maxima securitate din Idaho.

Importanța alimentației echilibrate la pisici. Ce impact are hrana asupra dezvoltarii felinelor

10:45, 29.02.2024 - In familia ta a aparut un nou membru felin? Ca orice proaspat stapan al unui animal de companie, iți dorești sa creezi pentru pisica ta cele mai bune condiții, astfel incat aceasta sa creasca armonios din toate punctele de vedere.

Impact teribil in vestul țarii – un om a murit

11:50, 13.02.2024 - Imagini de groaza, in aceasta dimineata, pe șosea, in vestul țarii. Un sofer a murit, iar un altul a fost transportat de urgenta la spital, dupa ce TIR-urile pe care le conduceau s-au ciocnit violent. Un sofer de 52 de ani nu a vazut o insula de calmare a traficului amplasata intre cele doua benzi de…


Ce parere ai despre aceasta stire?