Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cruduța A ÎNNEBUNIT BĂRBAȚII ÎN CLUB, CU UN BICI! CÂT DE SEXY a apărut în fața lor | FOTO

Publicat:

Revenirea a fost spectaculoasa, ea defiland pe scena din , intr-o ținuta incitanta, de catwoman, cu accesorii din piele și un bici, innebunind barbații prezenți in club.

Ea a și dansat și a facut atmosfera, alaturi de colegele ei de prezentare, care au fost și ele extrem de sexy, printre ele aflandu-se (asistenta de la ), , , și multe alte frumuseți.

Grasu XXL, cel care a susținut un concert in aceeași seara, a fost impresionat de frumusețea fetelor și a ținut sa se fotografieze alaturi de acestea, dupa…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Diva care a innebunit barbatii cu scena de striptease din „La Dolce Vita“ si care a ingenuncheat Hollywood-ul. Romanca avea o frumusete rapitoare

16:20, 27.03.2024 - Nadia Gray, actrița romanca de o frumusețe fantastica, a captivat inimile a milioane de oameni cu prezența sa magnifica pe marile ecrane și cu talentul ei de excepție. De la scriitorul Ionel Teodoreanu, la celebrul regizor Federico Fellini, viața și cariera ei au fost marcate de intalniri cu personalitați…

Star Matinal. Nelu Vlad, prima data pe scena dupa ce a ajuns la spital. S-a temut ca i se va face rau in fața oamenilor

11:05, 25.03.2024 - Ultima perioada a fost mai dificila pentru Nelu Vlad, dupa ce s-a confruntat cu probleme de sanatate și a ajuns la spital. La mai bine de o luna de la acel moment, artistul spune ca și-a facut curaj și a urcat pe scena, dar cu mari emoții.

Star Matinal. Cum se simte Elena Merișoreanu, dupa ce s-a confruntat cu probleme de sanatate. Interpreta a revenit pe scena: „Nu mai pot sa merg” / VIDEO

10:35, 19.03.2024 - Elena Merișoreanu, marea doamna a muzicii populare, indragita artista care pe langa celebritate nu uita niciodata sa fie alaturi, prin muzica, de oamenii nevoiași, a fost prezenta la un eveniment caritabil. Iata cum se simte cantareața, dupa problemele de sanatate cu care s-a confruntat!

Miss World Romania 2024, apariție de infarct in India. Cum a aparut pe scena frumoasa profesoara

09:50, 29.02.2024 - Romania este reprezentata de Ada Maria Ileana la Miss World 2024, o tanara de 26, care a avut o apariție de infarct in India, acolo unde se desfașoara competiția intre cele mai frumoase femei din lume.

Cum a aparut Florin Salam pe scena dupa recentele probleme cu legea. Mii de oameni l-au aclamat: „Romania imi aparține”

15:05, 20.02.2024 - Florin Salam a cantat in fața unui public de peste 2.500 de oameni și a facut show cu dedicații și dansatoare. La final, manelistul a oferit și cateva declarații inedite despre perioada grea prin care a trecut dupa ce a fost ridicat de polițiști și dus la audieri.


Ce parere ai despre aceasta stire?