Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristian Adomniţei a devenit tătic. Soţia sa a născut o fetiţă

Publicat:

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, , a devenit tatal unei fetite. Sotia lui, Sabina, a nascut la sfarsitul saptamanii trecute la clinica privata din Iasi. a fost avocat in , iar de anul trecut este judecator. Cei doi sunt casatoriti din 2008.

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

George Simion a devenit tatic. Soția liderului AUR a nascut un baiețel

08:35, 25.04.2024 - Soția lui George Simion a nascut primul copil al familiei, un baiețel. Anunțul a fost facut de președintele AUR pe pagina sa oficiala de facebook. Citește și: Ana-Maria Branza va purta, din partea Romaniei, flacara olimpica, la sosirea acesteia in Franta Simion a publicat o fotografie cu soția sa, Ilinca,…

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Adrian Popa a devenit tatic. Soția lui, Madalina, a adus pe lume o fetița. Primele imagini cu micuța / VIDEO

21:26, 13.04.2024 - Fericire mare in familia lui Adrian Popa! Fotbalistul și soția lui au devenit parinți pentru prima data. Madalina a fost cea care a dat vestea cea mare pe rețelele de socialziare și a publicat primele imagini cu micuța.

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

Cristi Tanase a devenit tatic! Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut o fetița: „Totul!” / FOTO

13:00, 11.03.2024 - Cristi Tanase a devenit tatic pentru prima data! Soția fostului jucator de fotbal, Adina Maria, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Fostul fotbalist radiaza de fericire in acest moment și este implinit. Iata ce imagine a publicat partenera lui de viața pe rețelele de socializare!

Mircea Bravo a devenit tatic! Pe fetița o chema Mira și…

08:10, 23.02.2024 - Bucurie mare in familia lui Mircea Bravo! Actorul a devenit tatic și a impartașit vestea cu fanii sai din mediul online. Soția sa a adus pe lume o fetița, la clinica Novogyn din Cluj Napoca. ”De miercuri, eu și Georgiana suntem parinții acestei fetițe pe care o cheama Mira. Seamana mult cu mine, e foarte…

Mircea Bravo a devenit tatic! Soția celebrului vlogger a nascut o fetița: „Seamana mult cu mine” / FOTO

13:45, 22.02.2024 - Mircea Bravo are toate motivele sa radieze de fericire! Celebrul vlogger a devenit tatic pentru prima oara! Ce imagine emoționanta a postat pe o rețea de socializare. Georgiana, partenera de viața a actorului, a nascut o fetița.

Congolezul Victor Yila și-a pierdut imunitatea la malarie: ”Sunt ca orice roman in fața bolii!”. Sfatul lui pentru Klaus Iohannis, care a vizitat Zanzibar EXCLUSIV

21:55, 07.02.2024 - Președintele Romaniei Klaus Iohannis și soția lui au vizitat, la sfarșitul anului trecut, cateva țari din Africa. Au ajuns și in Zanzibar, unde iși petrecuse concediul Camelia Tișe, soția politicianului clujean Alin Tișe, gasita moarta in casa, din cauza malariei. Nascut in Congo, actorul Victor Yila…


Ce parere ai despre aceasta stire?