Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristi Borcea risca sa ramana fara podoaba capilara la Poarta Alba

Publicat:

se confrunta cu o situatie grava dupa gratii: risca sa ramana fara podoaba capilara, imbunatatita chirurgical cu peste 3.200 de fire, din cauza stresului si a conditiilor din penitenciar, noteaza Romania TV. a apelat la implantologie acum patru ani si si a "pus" aproximativ 3.200 de fire de par pe scalp pentru 16.000 de euro. Conform spuselor specialistului podoaba capilara implantata trebuie ingrijita cu atentie toata viata, iar situatia difici ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iohannis, despre trimiterea de sisteme Patriot in Ucraina: „Este, dupa parerea mea, inacceptabil ca Romania sa ramana fara aparare antiaeriana. Vom gasi o solutie”

08:10, 08.05.2024 - Continue reading Iohannis, despre trimiterea de sisteme Patriot in Ucraina: „Este, dupa parerea mea, inacceptabil ca Romania sa ramana fara aparare antiaeriana. Vom gasi o solutie” at Info real.

Remus Pricopie, rectorul SNSPA: "Este fundamental ca Romania sa ramana un stat pivot al democrației și sa fie condusa de oameni serioși, interesați de binele public"

15:36, 07.05.2024 - Remus Pricopie, Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), a declarat ca "este fundamental ca Romania sa ramana un stat pivot al democrației și sa fie condusa de oameni serioși, interesați de binele public".

Decizia luata de Mihaela Borcea dupa ce s-a intors din America: „S-a terminat! La varsta mea nu pot visa”. Ce planuri are la 54 de ani

16:45, 25.04.2024 - Mihaela Borcea are planuri mari la 54 de ani. Fosta soție a lui Cristi Borcea e hotarata sa fie mai atenta la propria sa persoana, la stilul ei de viața, acum cand afacerile merg de la sine, iar copiii ei au crescut. La sfarșitul lunii martie, Mihaela Borcea și Sorin Rap, partenerul ei, au parasit Romania…

Ambasadorul Israelului in Romania, dupa atacul Iranului: Avem dreptul sa ne aparam. Nu trebuie sa ramana nepedepsiți

10:45, 14.04.2024 - Ambasadorul Israelului in Romania, Reuven Azar, a declarat duminica, la Digi24, intrebat despre un raspuns al armatei israeliene la atacul iranienilor din cursul nopții, ca nu se poate ca Iranul sa ramana nepedepsit, precizand ca Israelul are dreptul sa se apere. El face apel pentru sancțiuni dure impotriva…

Fenomenul care risca sa arunce in aer piața muncii din Romania: Jumatate din patroni risca sa ramana fara angajați!

15:40, 11.04.2024 - 47% dintre cei care au participat la un sondaj spun ca se afla in cautarea unui nou loc de munca, iar 40,6% declara ca, deși schimbarea jobului nu este o prioritate, sunt dispuși sa o faca daca gasesc un job despre care cred ca li s-ar potrivi, potrivit eJobs.ro, scrie Mediafax.

A vrut sa mituiasca cu 1000E un polițist din Italia, ca sa nu ramana fara permis: Un șofer molodvean risca 7 ani de inchisoare

18:05, 02.04.2024 - Un șofer moldovean de camion, care nu a respectat timpii de odihna, a incercat sa corupa un polițist in provincia Ferrara din Italia, oferindu-i 1.000 de euro pentru a scapa de o amenda și suspendarea permisului de conducere, informeaza Il Resto del Carlino, citata de rotalianul.com .

Știrile Antena Stars. Fulgy, forțat de autoritați sa se intoarca din Dubai. Ce risca fiul Clejanilor daca nu revine de urgența in Romania

15:50, 19.03.2024 - Fulgy a inceput, de cateva luni bune, o alta viața in Dubai. A decis sa faca aceasta schimbare de ziua lui de naștere, spunand ca este pregatit pentru un nou capitol. Chiar și așa, se pare ca trecutul nu ii da pace inca.

Decizia in cazul Roșia Montana, publicata vineri. Romania risca sa plateasca despagubiri de miliarde de dolari companiei canadiene.

12:10, 07.03.2024 - Decizia in cazul Roșia Montana va fi pronunțata vineri de instanța arbitrara internaționala, in urma careia ar putea fi decisa o strategie de negociere. Romania risca sa plateasca depagubiri de miliarde de euro.


Ce parere ai despre aceasta stire?