Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crina și fiul ei, Darius, morți în urma deratizării, conduși pe ultimul drum. Soțul, sfâșiat de durere: ”Vinovații să plătească!”

Publicat:

, tanara moarta dupa deratizarea facuta in blocul in care traia, și fiul ei, Darius, de doar trei ani, sunt conduși pe ultimul drum. este cel care a suportat toate costurile necesare inmormantarii. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

O familie de „țepari in serie” a fugit fara sa plateasca din nu mai puțin de sapte restaurante in ultimul an

19:25, 22.04.2024 - Dupa ce o familie de opt persoane a plecat dintr-un restaurant italian din Țara Galilor fara sa plateasca si patronul a facut plangere la politie, a iesit la iveala faptul ca acestia erau de fapt „tepari in serie”.

Tatal lui Sebi, tanarul ucis de Vlad Pascu in accidentul de la 2 Mai, tatuaj in memoria fiului sau. Barbatul este sfașiat de durere / FOTO

11:46, 19.04.2024 - Tatal lui Sebi, tanarul ucis de Vlad Pascu in accidentul de la 2 Mai, care s-a petrecut in luna august a anului trecut, și-a facut un tatuaj in memoria fiului sau. Barbatul este sfașiat de durere și n-și poate reveni din șocul pierderii baiatului sau. Iata ce a transmis atunci cand a ieșit de la tribunal!

Soția lui Costel Corduneanu, copleșita de durere cu o zi inainte ca interlopul sa fie inmormantat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum maine

16:45, 18.04.2024 - Momente grele pentru familia lui Costel Corduneanu. Ieri a avut loc a doua zi de priveghi, iar maine, interlopul va fi condus pe ultimul drum. In cele doua zile, sute de persoane au venit și i-au adus un ultim omagiu. Soția lui, Grațiela, este copleșita de durere.

Ucraina și Rusia fac schimb de corpuri ale militarilor morți

13:05, 12.04.2024 - Ucraina a returnat trupurile a 99 de militari AFU decedați in urma schimbului cu Rusia, a anunțat Comandamentul de coordonare pentru tratamentul prizonierilor de razboi. Potrivit sediului, majoritatea acestora, 77 de persoane, au murit in regiunea Donețk, 20 in regiunea Zaporojie și doua in regiunea…

Declarațiile dureroase ale apropiaților celor trei tineri morți in accidentul din Neamț. Familia este devastata: ”Foarte multa durere”

16:41, 31.03.2024 - O tragedie de proporții s-a produs, duminica, in Neamț. Trei tineri au murit in urma unui accident rutier foarte grav. Familiile lor sunt devastate, iar apropiații au facut declarații dureroase. Cei trei tineri erau foarte apreciați de cei din jurul lor.

(video) Femeia care și-a pierdut soțul, fiica insarcinata și 2 nepoți in accidentul de la Orhei cere dreptate: „Șoferul cu Lexus-ul nici nu a fost interogat”

13:05, 05.03.2024 - Durere de nedescris in familia persoanelor decedate in cumplitul accident produs in vara anului 2023, la Orhei. Mama tinerei insarcinate, care a decedat in urma impactului, alaturi de fiul mai mare și tatal ei, a marturisit, intr-un interviu cu Adrian Prodan, ca nu e zi sa nu-i planga pe cei dragi,…

Vecinii mamei și fiului gasiți morți in casa in Targu Mureș, declarații halucinante. Ce se intampla in locuința lor, in ultimul an: ”E vorba de ceva tragic”

10:05, 17.02.2024 - In urma cu o zi, o mama și fiul ei au fost gasiți morți in casa, in Targu Mureș. Cadavrele lor erau deja in stare de putrefacție, iar anchetatorii cerceteaza cazul. Vecinii celor doi au facut declarații halucinante despre viața pe care o aveau cei doi și despre ce se intampla in locuința lor.

Catalin Gherzan: Vinovații trebuie sa plateasca, nu poporul roman!

08:55, 09.02.2024 - Catalin Gherzan: Vinovații trebuie sa plateasca, nu poporul roman! A aparut dovada ca, atunci cand a aprobat inscrierea perimetrului de la Roșia Montana in patrimoniul UNESCO, fostul premier Dacian Cioloș a știut ca va expune Romania și pe cetațenii romani la un risc uriaș de plati daune de miliarde…


Ce parere ai despre aceasta stire?