Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crin Antonescu. Nu este exclus să apară remanieri. Miniştrii vor fi evaluaţi săptămâna viitoare

Publicat:

Presedintele PNL, , a anuntat miercuri ca saptamâna viitoare vor fi evaluati ministrii, nefiind exclus sa apara remanieri în urma tragediei produse luni în .

"Luam în discuție activitatea tuturor miniștrilor și, așa cum va spuneam, în aceasta evaluare nu este deloc exclus ca, în unele cazuri, sa se procedeze și la remanieri", a declarat . Întrebat de ce nu i-a cerut demisia ministrului liberal de , el a explicat ca &"ne despart câteva zile" de Delegația Permanenta a PNL de la 1-2…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dupa ce și-a anunțat demisia din USR, Catalin Drula lupta sa salveze mandatele lui Clotilde Armand și Radu Mihaiu: 'Ne vom apara voturile cu toate mijloacele'

16:56, 12.06.2024 - Presedintele demisionar al USR Catalin Drula cere demisia de urgenta a presedintelui Autoritatii Electorale Permanente pentru modul de organizare al alegerilor si pentru tolerarea fraudelor electorale. Drula și-a anunțat ieri demisia in urma rezultatului slab de la alegerile din 9 iunie.

Ciolacu: E exclus ca PSD sa nu aiba candidat la funcția de președinte

22:41, 06.06.2024 - Președintele PSD Marcel Ciolacu spune ca „e exclus” ca partidul pe care il conduce sa nu aiba un candidat la alegerile prezidențiale din acesta toamna. El a adaugat, la Antena 3, partidului care iese pe primul loc la alegerile parlamentare trebuie sa dea prim-ministrul in viitorul guvern.

Reacția lui Joe Biden dupa ce Trump a fost gasit vinovat pentru 34 de capete de acuzare: „A avut toate posibilitațile de a se apara”

23:05, 31.05.2024 - Președintele american Joe Biden a avut o prima reacție in legatura cu recenta decizie a juriului din New York de a-l gasi vinovat pe Donald Trump pentru toate cele 34 de capete de acuzare. Liderul de la Casa Alba a calificat drept „nesabuite” atacurile la adresa sistemului judiciar.

Zelenski merge in Franța saptamana viitoare. Macron: O sa spun foarte precis cum ajutam Ucraina in continuare

22:20, 28.05.2024 - Președintele francez Emmanuel Macron a anunțat, marți, ca omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski va asista pe 6 iunie in Normandia la aniversarea a 80 de ani de la debarcarea aliata in Franta, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

„Vom apara viguros ce este al nostru”. Filipinele avertizeaza China ca nu va ceda la presiunile sale militare

16:50, 18.05.2024 - Presedintele filipinez, Ferdinand Marcos Jr, a declarat, sambata, ca tara sa „va apara in mod viguros ceea ce este al nostru”, intr-o referire putin voalata la tensiunile crescande cu China din cauza disputelor maritime, relateaza Reuters.

Xi Jinping i-a spus lui Putin ca Rusia si China „vor apara dreptatea in lume”: „Suntem un bun exemplu pentru alte puteri”

09:10, 16.05.2024 - Presedintele chinez, Xi Jinping, i-a transmis, joi, la Beijing, omologului sau rus, Vladimir Putin, ca Rusia si China vor „apara dreptatea in lume”, a informat Ministerul Afacerilor Externe al tarii asiatice, citat de EFE, potrivit Agerpres.

Drula ii apara pe Clotilde Armand și Vlad Voiculescu in dosarele penale deschise pe numele lor: Sunt nevinovați

22:16, 11.04.2024 - Președintele USR, Catalin Drula, s-a declarat convins ca atat Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, cat și Vlad Voiculescu, fost ministru al Sanatații, sunt nevinovați in dosarele penale deschise impotriva lor. Liderul USR a declarat joi, la emisiunea Jurnalul de Seara de la Digi24, ca sunt dosare…

Antony Blinken va fi primit saptamana viitoare de președintele Emmanuel Macron

23:45, 27.03.2024 - Seful diplomatiei americane, Antony Blinken, va merge saptamana viitoare in Franta unde se va intalni cu presedintele Emmanuel Macron pentru a discuta in special despre sprijinul acordat Ucrainei, a anuntat miercuri Departamentul de Stat de la Washington, scrie AFP, potrivit agerpres.ro. Vizita are…


Ce parere ai despre aceasta stire?