Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Criminalul de la Timişoara, arestat preventiv pentru 30 de zile! Câți ani va petrece în pușcărie

Publicat:

Cosmin Titiș, criminalul care și-a ucis fosta iubita in Timisoara, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Individul risca ani grei dupa gratii dupa atacul sangeros din centrul orasului.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat din Timișoara, arestat preventiv dupa ce a facut scandal la domiciliul fostei partenere, deși avea ordin de protecție

17:50, 28.04.2024 - Un barbat a fost arestat preventiv duminica, 28 aprilie, de polițiștii din Timișoara pentru ca a incalcat ordinul de protecție cerut de fosta concubina a sa. Documentul fusese emis pe 8 aprilie și era valabil pentru șase luni.

Tanarul care și-a injunghiat iubita, studenta la Medicina, arestat preventiv

20:45, 23.03.2024 - Tanarul care vineri seara și-a injunghiat iubita, descoperita ulterior moarta in apartament de doua prietene, pe Bd. General Dragalina din Timișoara, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Un barbat din Galați a fost arestat preventiv, dupa ce ar fi incendiat patru case pe care le jefuise inainte

16:10, 21.03.2024 - Un barbat din Galați a fost arestat preventiv sub acuzația de furt calificat, distrugere prin incendiere și violare de domiciliu. Individul ar fi furat mai multe bunuri din patru case ale caror proprietari erau plecați din țara, scrie Agerpres. Ca sa-și ascunda urmele, barbatul a dat foc apoi locuințelor.

Profesorul de matematica pensionar care ar fi abuzat o copila in varsta de 14 ani a fost arestat preventiv. Barbatul va petrece 30 de zile in spatele gratiilor 

17:31, 21.02.2024 - Tribunalul București a decis! Profesorul de matematica pensionar care ar fi abuzat o copila in varsta de 14 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Barbatul va petrece așadar urmatoarea perioada in spatele gratiilor.

Suparat ca a pierdut bani, un barbat a distrus cu toporul aparatele din doua sali de pacanele

17:00, 19.02.2024 - Un barbat a fost arestat preventiv dupa ce ar fi distrus cu un topor 19 aparate electronice, o ruleta si un bar de la doua sali de jocuri din municipiul Giurgiu. Politia Municipiului Giurgiu a fost sesizata prin 112, de catre o femeie, din municipiul Giurgiu, ca un barbat ar fi patruns in sala de jocuri…


Ce parere ai despre aceasta stire?