Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CRIMA PASIONALA - Tanarul din Botiza care si-a injunghiat rivalul ramane dupa gratii

Publicat:

, tanarul de 27 ani din Botiza care in 12 iunie a injunghiat mortal un consatean, ramane in arest preventiv. Magistratii Tribunalului Maramures au pus astazi, 24 iulie, in discutie legalitatea si temeinicia masurii iar decizia lor a fost ca inculpatul sa ramana dupa gratii pe durata cercetarilor.

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crima care a șocat Spania. Motivul incredibil pentru care un roman de doar 19 ani a fost ucis

13:15, 04.05.2024 - Baiatul a fost injunghiat de un adolescent de 16 ani, care, dupa ce a comis fapta, a plecat ca și cum nimic nu s-ar fi intamplat. Va avertizam ca urmeaza imagini și informații cu un puternic impact emoțional.  Scena violenta a avut loc pe o strada din orașul spaniol Guadalajara. Pe imaginile surprinse…

Crima atroce din Mangalia, decizia instanței. Tanara care și-a ucis cea mai buna prietena va sta 15 ani dupa gratii

17:25, 10.04.2024 - Judecatorii Tribunalului Constanța au decis soarta Loredanei Atanasoaie, criminala din Mangalia care și-a ucis cea mai buna prietena in vara anului trecut, intr-o camera de hotel. Ea a fost condamnata pentru omor, dar și pentru furt.

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Crima in Olt: Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o

14:20, 01.04.2024 - Un barbat a fost retinut de politistii din Olt pentru 24 de ore dupa ce si-a omorat sotia. Anchetatorii au stabilit ca el a lovit-o mai intai pe femeie cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o.

Crima pasionala la Timisoara? O studenta la Medicina, gasita moarta intr-un apartament

15:15, 23.03.2024 - Caz macabru la Timisoara: o tanara de 21 de ani, studenta la Medicina, a fost gasita moarta, intr-un apartament. Poliția are un suspect principal. Conform primelor informații din ancheta, tanara ucisa avea 21 de ani, era din Baia de Arama si a murit dupa mai multe lovituri de cutit. Suspectul principal,…

Crima neașteptata in Mehedinti! Un baiat de 19 ani si-a injunghiat rivalul in dragoste, de 21 de ani / FOTO

17:15, 12.03.2024 - O crima neașteptata a avut loc, de curand, in Mehedinți! Din dragoste, un tanar in varsta de 19 ani și-a injunghiat cu sange rece rivalul, un barbat in varsta de 21 de ani. Motivul: amandoi amandoi iubeau aceeasi fata.

Crima din Padina. Ultimele clipe de viața ale barbatului macelarit de interlopi. Scene șocante

19:00, 28.02.2024 - Sunt scenele șocante filmate imediat dupa ce Sorin Anghel a fost injunghiat cu un cuțit de fiul cel mare al vrajitoarei Sidonia si al liderului clanului Fabian, Laurentiu Marin zis Solomon. Filmarea surprinde ultimele momente din viața barbatului de 41 de ani care, ranit grav, agonizeaza in spatele…


Ce parere ai despre aceasta stire?