Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crima mai ceva ca în filmele de GROAZĂ: un bărbat a fost găsit în casă înjunghiat de 30 de ori

Publicat:

Un barbat din orașul Galați a murit dupa ce a fost injunghiat de 30 de ori. Cadavrul cu gatul taiat a fost gasit miercuri seara intr-un apartament. Principalul suspect este un om al strazii.

Victima a fost gasita in locuința sa dintr-un bloc din orașul Galați, conform Mediafax.

Citește și: MEGA-OPERAȚIUNE anti-mafia in Italia: Aproape 70 de mafioți din Camorra si 'Ndrangheta au fost prinși

Cadavrul era acoperit cu mai multe paturi, iar vecinii au intrat in apartament deoarece victima nu mai fusese vazuta de cateva zile.

Anchetatorii au stabilit ca a fost vorba despre…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire șocanta in Baia Mare: Cadavrul unui barbat in varsta de 51 de ani gasit intr-un apartament

21:15, 23.04.2024 - Descoperire șocanta in Baia Mare: Cadavrul unui barbat in varsta de 51 de ani gasit intr-un apartament Profita acum : Oferta de nerefuzat Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Baile Felix Oferta de nerefuzat: Hotel Baratsag Hajduszoboszlo START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile…

O femeie a fost omorata in bataie și injunghiata de un barbat. Cadavrul ei a fost ascuns sub o patura / FOTO

16:11, 14.04.2024 - Caz revoltator in Galați. O femeie a fost omorata in bataie și injunghiata de un barbat. Dupa atacul sangeros din casa ei, agresoul i-a ascuns cadavrul sub o patura. Polițiștii fac cercetari la fața loculuim caci criminalul este in libertate.

Crima in Olt: Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o

14:20, 01.04.2024 - Un barbat a fost retinut de politistii din Olt pentru 24 de ore dupa ce si-a omorat sotia. Anchetatorii au stabilit ca el a lovit-o mai intai pe femeie cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o.

Studenta gasita moarta intr-un apartament din Timișoara. Iubitul este suspectul de crima

09:51, 23.03.2024 - Anchetatorii au stabilit ca studenta gasita moarta intr-un apartament din Timisoara a fost ucisa cu mai multe lovituri de cutit. Politistii au si un suspect, iubitul fetei, student si el la Medicina, la fel ca ea. Potrivit anchetatorilor, tanara ucisa avea 21 de ani, era din Baia de Arama  si a murit…

Tragedie in Galați. Un barbat și-a injunghiat mortal cumnatul, sub privirile surorii și mamei lui

09:36, 22.03.2024 - Un barbat din Galați a recurs la un gest șocant și și-a injunghiat mortal cumnatul. Tragedia s-a produs sub privirile ingrozite ale mamei și surorii lui, care nu au reușit sa il opreasca. Victima nu a mai putut fi salvata. Iata de la ce a pornit conflictul dintre ei.

Crima. O femeie a fost ucisa de fiul consumator de droguri

10:11, 02.03.2024 - O femeie de 54 de ani din judetul Mehedinti a fost ucisa de propriul fiu, in varsta de 28 de ani. Crima a avut loc in Drobeta Turnu Severin. Cei doi locuiau impreuna, dupa ce femeia divortase. Barbatul este cunoscut ca si consumator de droguri. Anchetatorii au fost alertati de fratele suspectului, acesta…

Scene desprinse din filmele de groaza, la Iasi: un barbat a incercat, prin lovituri cu ciocanul, sa omoare o prostituata!

11:30, 23.02.2024 - Atac sangeros la Iasi, intr-un caz care a socat o tara intreaga. O tanara de 20 de ani se zbate intre viața și moarte la spital dupa ce a fost lovita in repetate randuri cu ciocanul in cap de 25 de ani. Individul a atacat-o fara mila chiar in momentul cand femeia i-a deschis usa. […] The post Scene…


Ce parere ai despre aceasta stire?