Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CRIMĂ la beție în raionul Ștefan Vodă. Un bărbat a fost înjunghiat de un tânăr

Publicat:

Un barbat de 65 de ani a murit, fiind injunghiat de catre amicul de pahar. Tragedia s-a produs noaptea trecuta, in satul Caplani din raionul Ștefan Voda.Potrivit poliției, victima impreuna cu doi consateni de 31 și 50 de ani au consumat impreuna bauturi alcoolice.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Tanar din București, cercetat pentru inșelaciune de polițiștii din Sebeș: Cum l-a convins pe un barbat sa ii trimita in cont 1.000 de lei

11:35, 23.04.2024 - Tanar din București, cercetat pentru inșelaciune de polițiștii din Sebeș: Cum l-a convins pe un barbat sa ii trimita in cont 1.000 de lei Tanar din București, cercetat pentru inșelaciune de polițiștii din Sebeș: Cum l-a convins pe un barbat sa ii trimita in cont 1.000 de lei Polițiștii din Sebeș, investigeaza…

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Crima in Olt: Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o

14:20, 01.04.2024 - Un barbat a fost retinut de politistii din Olt pentru 24 de ore dupa ce si-a omorat sotia. Anchetatorii au stabilit ca el a lovit-o mai intai pe femeie cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o.

Tragedie in Galați. Un barbat și-a injunghiat mortal cumnatul, sub privirile surorii și mamei lui

09:36, 22.03.2024 - Un barbat din Galați a recurs la un gest șocant și și-a injunghiat mortal cumnatul. Tragedia s-a produs sub privirile ingrozite ale mamei și surorii lui, care nu au reușit sa il opreasca. Victima nu a mai putut fi salvata. Iata de la ce a pornit conflictul dintre ei.

Tanar retinut pentru santajarea unui barbat. L-a convins sa se filmeze in ipostaze intime

09:20, 06.03.2024 - Un tanar de 24 de ani a fost retinut pentru santaj. Pretinzand ca este femeie, acesta a cerut unui barbat imagini cu el masturbandu-se, apoi l-a amenințat ca le face publice daca nu-i da bani.

Un barbat din raionul Orhei, injunghiat de mama vitrega: A murit la spital

11:20, 21.02.2024 - Un barbat de 33 de ani, din satul Lopatna, raionul Orhei a decedat pe patul de spital in urma unui conflict, in care a fost injunghiat de catre mama vitrega. Cazul a avut loc la data de 20 februarie. Femeia, și-a recunoscut vina și a fost reținuta pentru 72 de ore.

Crima la un hotel din județul Dambovița. Un barbat a fost injunghiat mortal. Trei suspecți, in custodia poliției

10:45, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul Dambovița. Trei tineri, suspecți in acest caz, sunt in custodia poliției.

Barbat care a provocat un accident soldat cu moartea unui tanar si apoi a fugit, retinut de politisti

19:31, 31.01.2024 - Un barbat de 44 de ani care a provocat un accident pe soseaua Antiaeriana din Bucuresti, in urma caruia un tanar de 18 ani a murit a fost retinut de politisti. Dupa accident, soferul vinovat a plecat din zona, potrivit news.ro.Brigada Rutiera a anuntat, miercuri, ca politistii au identificat, in urma…


Ce parere ai despre aceasta stire?