Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Creveți cu legume călite, gătiți în stil nepalez. Delicatesă pe cât de simplă, pe atât de gustoasă

Publicat:

, un bucatar nepalez, ne invața cum sa preparam creveți rumeniți pe plita, cu legume calite in tigaie, o mancare exotica, reinterpretata de asiatic pentru romani. In lista ingredientelor, pe langa creveți, mai gasim legume și cate un paharel cu soia și vin alb.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Top 10 legume bogate in proteine recomandate de nutritionisti

15:40, 28.05.2024 - Inca de la descoperirea lor, in 1838, de catre Jakob Berzelius, s-a stabilit ca proteinele sunt foarte importante pentru dezvoltarea si sanatatea organismului uman, ele avand un rol esential pentru multe parți ale corpului, de la par pana la mușchi si creier.

REȚETA SIMPLA ȘI GUSTOASA Omleta la cuptor

08:35, 25.05.2024 - Dupa ce ați scos omleta din cuptor, ungeți-o cu untul moale pentru a-i adauga un plus de aroma și savoare. The post REȚETA SIMPLA ȘI GUSTOASA Omleta la cuptor first appeared on Informatia Zilei .

Chef Richard Abou Zaki a pariat pe o rețeta simpla, dar extrem de gustoasa! Ce rețeta i-a adus victoria in al cincilea battle

16:20, 10.05.2024 - Chef Richard Abou Zaki este o adevarata enciclopedie de rețete și iși merita din plin steaua Michelin pe care o deține. Al cincilea battle l-a caștigat, in mod surprinzator, cu o rețeta extrem de simpla, dar gustoasa.

Sute de tone de fructe si legume retrase de la vanzare in prima jumatate a lunii aprilie

11:55, 08.05.2024 - Sute de tone de fructe si legume proaspete au fost retrase – temporar sau definitiv – de la vanzare in prima jumatate a lunii aprilie, dupa ce inspectorii de la Protectia Consumatorilor au facut controale in toata tara in magazine alimentare, hipermarketuri si supermarketuri, piete agroalimentare, depozite…

De ce e bine sa consumi ridichi des. Ce beneficii au aceste legume pentru organism

07:40, 08.04.2024 - Data viitoare cand mergi la cumparaturi, pune in coș și cateva legaturi de ridichi. Daca nu știai pana acum, aceste legume au o mulțime de beneficii pentru sanatate. Afla din randurile de mai jos despre ce este vorba.

Rețeta de placinta vegana cu legume. Trebuie sa incerci aceasta delicatesa in timpul postului

00:05, 30.03.2024 - Placinta vegana cu legume este un preaprat de care poți sa te bucuri atat pe timpul postului, cat și in timpul anului, mai ales daca vrei sa pierzi cateva kilograme in plus. Este delicioasa, se gatește repede și trebuie neaparat sa o incerci! Prietenii și familia ta o vor adora!

Deputatii au respins motiunea simpla a Opozitiei impotriva ministrului Agriculturii Florin Barbu

12:56, 26.03.2024 - Motiunea simpla a fost respinsa cu 149 de voturi „impotriva”, 77 „pentru”, iar sapte deputati s-au abtinut si 10 nu au votat. Motiunea fost citita si dezbatuta in plenul de luni al Camerei Deputatilor. aceasta fiind depusa dupa ce Florin Barbu a afirmat, intrebat intr-un interviu acordat Euronews Romania,…

DEFICIENȚELE DE VITAMINE Avitaminozele de primavara

15:35, 21.03.2024 - Sursele alimentare bogate in vitamine includ carne, viscere, pește, lapte, legume cu frunze verzi, legume, fructe și nuci. The post DEFICIENȚELE DE VITAMINE Avitaminozele de primavara first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?