Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Creatorii francizei "Matrix" vor crea un serial SF, intitulat "Sense8"

Publicat:

Andy si , creatorii francizei cinematografice "Matrix", s-au asociat cu serviciul de streaming online Netflix pentru a crea un serial SF care va fi disponibil doar pe internet, pentru abonatii acestei platforme video online, informeaza huffingtonpost.

Intitulat "Sense8", noul serial va avea 10 episoade si este descris ca fiind "o poveste a mintilor conectate si a sufletelor bantuite".

Premiera serialului va avea loc la sfarsitul anului 2014, pe platforma Netflix, au anuntat, miercuri, reprezentantii acestui serviciu de televiziune online.

"Sense8"…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Cand incepe cel mai recent serial de televiziune al creatorilor „Game of Thrones”. Au inlocuit dragonii cu extratereștrii VIDEO

15:10, 21.03.2024 - Creatorii serialului de succes „Game of Thrones'', David Benioff si D.B. Weiss, revin cu un nou proiect ambitios de televiziune. Este vorba despre „3 Body Problem”, un serial SF care va fi difuzat pe Netflix incepand cu 21 martie.

Premiera la UVT: se lanseaza platforma online cu materiale didactice bac.uvt.ro

10:31, 08.03.2024 - Universitatea de Vest din Timișoara lanseaza anul acesta platforma bac.uvt.ro, unde elevii din intreaga țara pot gasi, pe langa informații despre programul de pregatire pentru examenul de bacalaureat organizat de UVT la toate disciplinele și celelalte oportunitați din cadrul programului UVT pentru elevi,…

ION, consilier cu ”ștaif”, pus, de Rotativa, la munca de jos

20:30, 25.02.2024 - A intrat in serviciul guvernului pe 1 martie 2023. ION, consilierul onorific al premierului Nicolae Ciuca, dotat cu inteligenta artificiala,  fusese dezvoltat de o echipa de AI,  experții academici, profesori, dar și experți din industria IT pentru treburi sofisticate. ION trebuia sa ofere informații…

Actul legislativ privind serviciile digitale incepe sa se aplice tuturor platformelor online din UE

11:26, 18.02.2024 - Actul legislativ privind serviciile digitale (DSA), cadrul de reglementare de referinta al UE care urmareste sa faca mediul online mai sigur si mai transparent, incepe sa se aplice din 17 februarie.

Antrenorul de la Dinamo a recunoscut ca a violat fetița de 7 ani. Internauții il linșeaza: ”Sa-i putrezeasca oasele in pușcarie!”

13:40, 16.02.2024 - Scandalul antrenorului de la Clubul Sportiv Dinamo care a violat o fetița de 7 se muta in on –line, pe pagina sa de socializare. Foarte mulți internauți, șocați de cele intamplate, i-au comentat pe pagina sa de socializare. Oamenii il linșeaza efectiv. Acestea sunt cateva dintre comentariile internauților:…

Limbajul balenelor, noi sunete

15:35, 15.02.2024 - Oamenii de știința au facut un pas important in ințelegerea limbajului balenelor. Descoperirile recente scot la iveala elemente necunoscute pana acum in vocalizarile balenelor, sugerand ca acestea ar putea corespunde anumitor aspecte ale vorbirii umane. In mod intrigant, cercetatorii au identificat…

Somat de banca sa predea cheia unei cutii de valori

09:10, 15.02.2024 - Noul șef al Corpului de Control al Guvernului a fost somat sa predea cheia unei cutii de valori. The post Somat de banca sa predea cheia unei cutii de valori appeared first on Știri online, ultimele știri, presa online, ziar online - Sursazilei.ro .

„Oppenheimer“ va putea fi vizionat pe o platforma de streaming online. Cand va fi premiera

12:40, 05.02.2024 - Scris și regizat de Christopher Nolan, Oppenheimer este un thriller epic, filmat cu camere IMAX®, care propulseaza publicul intr-un paradox impresionant, al enigmaticului savant care este nevoit sa riște distrugerea lumii, pentru a o salva.


Ce parere ai despre aceasta stire?