Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CRBL s-a transformat în controversata Nicky Minaj la "Te cunosc de undeva"! A reuşit artistul să facă TWERK?

Publicat:

Crbl a avut o sarcina dificila de îndeplinit în aceasta sâmbata, la "Te cunosc de undeva". Artistul a realizat un show travesti, în care personajul interpretat a fost nimeni alta decât controversata !

Atitudine de razboinica, sex appeal, show incendiar si foarte mult twrking, cam acestea ar fi detaliile care ar descrie cu perfecte artista . Crbl a avut suficient curaj, cât sa-si ia rolul în serios si sa accepte provocarea de a se transforma într-o negresa excitanta!

Daca din punct de…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva, 20 aprilie 2024. Connect-R și Shift, moment impresionant. S-au transformat in Ștefan Banica și Ileana Sararoiu. Ce au spus jurații despre prestația lor

23:30, 20.04.2024 - Ediția din aceasta seara de la Te cunosc de undeva a adus momente impresionante, printre care se numara și cel pregatit de Connect-R și Shift. Cei doi au primit provocarea de a-i interpreta pe Ștefan Banica și Ileana Sararoiu.

Te cunosc de undeva, 20 aprilie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi s-au transformat in Loreen. Cum s-au descurcat cele doua: „Ii faceți viața grea..”

22:20, 20.04.2024 - Ediția din aceasta seara de la Te cunosc de undeva a debutat cu un moment special, pregatit de Bella Santiago și Barbara Isasi. Cele doua concurente s-au transformat in Loreen și au interpretat piesa „Tattoo”.

Te cunosc de undeva! 16 martie 2024. Liviu Teodorescu și JO s-au transformat in Lil Nas X și au interpretat piesa "Star walkin". Andreea Balan: "12 puncte..." / VIDEO

21:00, 16.03.2024 - Liviu Teodorescu și JO au fost cei care au deschis ediția din aceasta seara, cea cu numarul cinci a emisiunii Te cunosc de undeva - Sezonul 2, difuzata pe data de 16 martie 2024. Cei doi concurenți s-au transformat in Lil Nas X și au interpretat piesa "Star walkin'.

Te cunosc de undeva! 9 martie 2024. Jo și Liviu Teodorescu s-au transformat in Oana Radu. Cum a sunat piesa „Cand am o zi grea” cantata de cei doi / VIDEO

00:00, 10.03.2024 - Jo și Liviu Teodorescu au ridicat atat juriul, cat și pe concurenți in picioare, pentru dans. Transformarea lor in Oana Radu a adus multa bucurie in platoul de la Te cunosc de undeva, unde au interpretat piesa cu 80 de milioane de vizionari a artistei.

Te cunosc de undeva! 9 martie 2024. Romica Țociu și Paula Chirila s-au transformat in Irina Loghin și au cantat in spaniola

22:16, 09.03.2024 - Romica Țociu și Paula Chirila au surprins pe toata lumea cu transformarea in Irina Loghin. Cei doi au facut spectacol complet cu piesa „Porom pom pom” in a patra gala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 9 martie 2024.

Moment impresionat pe scena de la Te cunosc de undeva! Paula Chirila și Romica Țociu s-au transformat in Maria Tanase și Andra: "Un moment atat de romanesc..." / VIDEO

22:35, 17.02.2024 - In sezonul cu numarul 20 al emisiunii Te cunosc de Undeva!, Romica Țociu și Paula Chirila fac echipa. In prima ediție a emisiunii, cei doi concurenți s-au transformat in Andra și Maria Tanase și au interpretat piesa „Cine iubește și lasa”.

Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Jo și Liviu Teodorescu, moment inedit pe scena emisiunii. S-au transformat in Rihanna și au cantat piesa „We found love”: „Ați fost minunați...” / VIDEO

21:55, 17.02.2024 - In prima ediția a sezonului cu numarul 20 a emisiunii Te cunosc de undeva!, Jo și Liviu Teodorescu au facut un show incendiar. Cei doi s-au transformat in Rihanna și au interpretat piesa „We found love”.

Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Show incendiar pe scena emisiunii! Florin Ristei și Ilona Brezoianu s-au transformat in AC/DC și au interpretat piesa "Thunderstruck": "Cireașa de pe tort" / VIDEO

21:36, 17.02.2024 - In primul episod al sezonlui 20 al emisiunii Te cunosc de undeva!, difuzat pe data de 17 februarie 2024, Florin Ristei și Ilona Brezoianu s-au transformat in AC/DC și au interpretat celebra piesa "Thunderstruck". Cum au comentat jurații prestația lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?