Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cozonac moale si pufos de Bailesti cu "bullshit"

Publicat:

Cozonacul "moale si pufos de Bailesti", preparat de societatea Teodon "ca la mama acasa" cu stafide, rahat si cacao a fost comercializat lunile trecute cu un ambalaj imprimat avand explicatii ale continutului...

Citeste articolul mai departe pe radioiasi.ro…  

Sursa articol: radioiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce nu iese cozonacul pufos. Iata ce greșeli faci

18:35, 30.04.2024 - Exista cateva motive din cauza carora cozonacul nu iese pufos. Cei care au mai facut pana acum acest desert tradițional cunosc bine secretele ca acesta sa iasa pufos, sa se rupa in fașii și sa aiba o umplutura suficienta. Daca nu ai experiența in bucatarie și te intrebi de ce nu iese cozonacul pufos,…

Cozonac fara framantare, rețeta pentru incepatori. Nicio gospodina nu da greș, iese pufos și cu un gust divin 

13:35, 30.04.2024 - Cozonacul este nelipsit de pe masa de Paște, insa acest desert tradițional nu trebuie sa iți ia o zi ca sa il prepari. Exista rețete foarte simple, inclusiv de cozonac fara framantare, in care tot ce trebuie sa faci este sa pui ingredientele impreuna, sa le amesteci și sa lași aluatul sa creasca singur.…

Cati cozonaci ies dintr-un kilogram de faina. Calculul patiserilor in functie de tavile folosite

20:00, 26.04.2024 - Te pregatești pentru masa organizata de Paște? Playtech Știri iți dezvaluie secretele patiserilor pentru cel mai bun cozonac. Calculul celor experimentați in domeniu iți arata cata faina sa folosești, in funcție de cați cozonaci vrei sa pui pe masa. Cate deserturi poți prepara din 1 kilogram de faina.…

Rețeta de cozonac pentru Paște cu care nu da greș nicio gospodina. Iese pufos și gustos. Nu e nevoie nici de framantare 

18:10, 26.04.2024 - Cozonacul este emblematic pentru sarbatorile de Paște și Craciun, insa acesta poate fi destul de greu de facut daca nu ai mai facut pana acum. Din fericire, ți-am pregatit rețeta de cozonac pentru Paște cu care nu da greș nicio gospodina. Se face super simplu și nu trebuie nici macar sa framanți la…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul. Cum obținem un desert tradițional rumenit perfect și pufos

17:06, 26.04.2024 - Temperatura de coacere este foarte importanta in realizarea unui cozonac rumenit perfect la suprafața și pufos. Iata care este secretul prin care putem obține un desert tradițional plin se savoare și bine copt.

Trei femei din Bailesti, lovite pe trotuar de o masina scapata de sub control

05:01, 11.04.2024 - O femeie a murit si alte doua au fost ranite in urma unui accident de circulatie produs miercuri, in Bailesti. Politistii doljeni au stabilit ca soferul unui autoturism a pierdut controlul directiei si a intrat pe trotuar, unde le-a lovit in plin pe cele trei femei. Reprezentantii IPJ Dolj au precizat…

Cozonac mare și pufos dupa o rețeta veche de 170 de ani. Marii bucatari nu uitau niciodata de acest ingredient secret

10:50, 07.04.2024 - Dupa cum bine știe toata lumea, atat de Paște, cat și de Craciun, bunicile se grabeau sa faca cel puțin un cozonac mare și pufos, dar cum ar fi sa faci unul dupa o rețeta veche de 170 de ani, la care marii bucatari nu uitau niciodata de ingredientul secret? Cozonacul, nelipsita tradiție de Paște […]…

Nu mai pune lapte sau oua in cozonac. Așa va ramane pufos pana la 3 zile

10:01, 03.04.2024 - Cozonacul este unul dintre cele mai iubite deserturi, potrivit pentru orice perioada și ocazie. Mai ales acum, in post, este o alegere geniala daca ai pofta de ceva dulce. Iata cum poți face un cozonac delicios, fara lapte sau oua, dar care va ramane pufos chiar și trei zile. Ingredientul-secret pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?