Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cozmin Gușă prevede clipe grele pentru USR-PLUS: 'Lupta internă corozivă între Barna și Cioloș sunt printre ingredientele ce o să-i facă și mai slabi'

Publicat:

Analistul politic Cozmin Gușa prevede un razboi intern in USR-PLUS, intre și Dacian Cioloș. Toata aceasta lupta de putere nu va avea alt efect decat o slabire a alianței. El nu exclude nici un eveniment major neașteptat, care sa atraga atenția publicului de la adevaratele lupte de putere.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui calugar in timpul pandemiei: Mi-e frica de o viitoare ‘casta a talibanilor’ ortodocși!

„POKER POLITIC. CAȚIVA JUCATORI ȘI-AU ARATAT DEJA CARȚILE.

Imparțeala ministerelor și a funcțiilor de dupa parlamentare a indicat USR-PLUS ca fiind caștigatorul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cozmin Gușa, candidat independent la Cotroceni! Analistul politic are susținerea Clubului de gandire Gold

04:05, 19.04.2024 - Este informația momentului: Conform unor surse, analistul politic Cozmin Gușa va candida ca independent la Cotroceni Sursa articolului: Cozmin Gușa, candidat independent la Cotroceni! Analistul politic are susținerea Clubului de gandire Gold Credit autor: Realitatea De Mures. Source

Alegeri parlamentare in Croatia | Țara este in fața unei dileme politice: președintele versus premierul in lupta pentru putere

04:31, 18.04.2024 - Conservatorii aflati la putere in Croatia au iesit pe primul loc in alegerile parlamentare desfasurate miercuri, potrivit primelor estimari, insa avand mai putine locuri decat obtinusera in 2020, negocierile pentru formarea unei majoritati se anunta a fi dificile, relateaza AFP, citat de news.ro.

Fost jucator de la Dinamo trece prin clipe grele: Apelul suporterilor din DDB

17:11, 14.04.2024 - DDB Prahova a anuntat, duminica, in social media, ca fostul jucator dinamovist Ionut Serban are nevoie urgenta de donare de sange.“Fostul nostru jucator, Ionut Serban (28 ani), are nevoie, urgent, de ajutor.

Rasturnare de situație: Cozmin Gușa nu s-a ințeles cu George Simion și nu mai candideaza la Capitala

20:35, 09.04.2024 - Analistul politic Cozmin Gușa a negociat cu George Simion pentru a deveni candidatul AUR la Primaria Capitalei. Cozmin Gușa i-a impus o singura condiție lui Simion și i-a cerut sa candideze și el la alegerile prezidențiale.

George Simion da nucleara: AUR vrea sa il arunce pe Cozmin Gușa in lupta pentru Primaria Capitalei

10:40, 27.03.2024 - Liderul AUR, George Simion, a dat nucleara. Acesta spune ca partidul sau face diverse sondaje pentru a gasi un candidat bun pentru Primaria Capitalei. Daca PNL și PSD merg cu medicul Catalin Cirstoiu, iar primarul in funcție Nicușor Dan candideaza pentru un nou mandat, PPU-SL a decis sa il arunce in…

„Am fost luata cu targa!”. Claudia Patrașcanu, despre cele mai grele momente din cariera. Artista a trecut prin clipe cumplite

20:20, 18.03.2024 - Claudia Patrașcanu a vorbit despre cele mai grele momente din cariera ei. Artista a trecut prin clipe cumplite, astfel ca a avut momente cand a fost luata cu salvarea de la evenimentele pe care le onora. Iata ce declarații a facut fosta soție a lui Gabi Badalau despre acest subiect delicat!

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.

Analistul politic clujean George Jiglau: „Tensiunile din coaliție, un simplu dezacord intre partidele de la putere. Colaiția nu se va rupe”

15:26, 15.02.2024 - Analistul politic clujean George Jiglau califica ultimele discuții și tensiuni din coaliția de guvernare drept un simplu dezacord de moment, care nu va duce la o rupere a colaborarii dintre cele dou[ partide de la putere foarte curand.


Ce parere ai despre aceasta stire?