Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Covid-19 și alăptarea: pot mamele să transmită coronavirus nou-născuților?

Publicat:

Este puțin probabil ca mamele infectate cu Covid-19 sa transmita infecția nou-nascuților lor atunci cand sunt luate masuri de precauție, potrivit unui studiu publicat joi in & . Cercetatorii nu au raportat cazuri de transmitere virala la 120 de copii nascuți din 116 mame confirmate pozitiv cu Covid-19, chiar și atunci... -ul Covid-19 și alaptarea: pot mamele sa transmita coronavirus nou-nascuților? apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Olandezul care a avut COVID pentru un numar record de 613 zile n-a putut fi vindecat, iar virusul a suferit peste 50 de mutații in corpul lui

13:10, 20.04.2024 - Un barbat olandez e considerat cel mai lung caz de infecție cu COVID inregistrat vreodata și a fost infectat timp de 613 zile, un record. Virusul s-a transformat in acest timp intr-o varianta noua, unica, care a derutat cercetatorii medicali, relateaza saptamanalul american Time, preluat de catre cotidianul…

Descoperire șocanta. Sindromul long-Covid este, de fapt, post-vaccin

15:50, 15.04.2024 - Cercetatorii americani de la InCellDx au descoperit ca simptomele long-Covid sunt identice cu simptomele post-vaccin și ca, cel mai probabil, majoritatea celor care se confrunta cu ele sunt vaccinați. Principala vinovata este aceeași proteina spike, care ramane in celulele imune o perioada indelungata,…

Cercetatorii japonezi cer oprirea transfuziilor de la vaccinații Covid

17:20, 26.03.2024 - Transfuziile cu sange care provin de la persoanele vaccinate anti-Covid trebuie oprite, susțin cercetatorii japonezi, intr-un studiu amplu publicat luna aceasta. Aceștia au aratat ca s-a dovedit faptul ca proteina spike persista in organism mult timp dupa injectare și poate afecta sangele și produsele…

Ai avut Covid și crezi ca ai scapat? Cercetatorii au facut o descoperire șocanta

19:40, 15.03.2024 - Doua studii recente ofera informații noi despre modul in care virusul SARS-CoV-2 interacționeaza cu organismul nostru. Un studiu american a identificat virusul in sangele pacienților și la 14 luni dupa infectare, relateaza Mediafax. O singura contaminare este suficienta, iar virusul care provoaca…

Cel mai complet studiu privind efectele pandemiei COVID. Speranța de viața a scazut DRAMATIC

00:10, 14.03.2024 - Pandemia \"\"a avut un impact mai profund decat orice alt eveniment observat intr-o jumatate de secol, inclusiv razboaie și dezastre naturale\"\", sustine co-autorul Austin E. Schumacher de la Institutul pentru Valori și Evaluare a Sanatații (IHME) de la Universitatea din Washington, Statele Unite,…

Un algoritm poate detecta noile variante COVID-19 mult mai rapid

12:11, 13.03.2024 - Cercetatorii de la Universitațile din Manchester și Oxford au creat un algoritm AI numit Classix care poate identifica noile variante COVID-19 intr-un stadiu incipient. Classix este important deoarece permite autoritaților sanitare sa ia rapid masuri specifice pentru a preveni raspandirea variantelor…

Rezultatele celui mai amplu studiu post-vaccinare anti-COVID. Ce probleme medicale pot aparea dupa vaccinare

11:45, 23.02.2024 - Cel mai amplu studiu pana in prezent privind vaccinurile impotriva COVID a analizat problemele medicale in randul a aproape 100 de milioane de persoane imunizate. Studiul, care a analizat siguranța vaccinurilor anti-COVID-19, aduce in atenție posibile conexiuni intre administrarea acestora și creșteri…

SANATATE – Maramureșul, printre județele cu 0 cazuri COVID. Cați romani au avut pana acum coronavirus

20:11, 20.02.2024 - Ministerul Sanatații a anunțat ca in intervalul 12 – 18 februarie 2024 au fost inregistrate la nivel național un numar de 1.091 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19). 360 dintre cazurile noi din ultima saptamana sunt ale unor pacienti reinfectati, testati pozitiv la o perioada…


Ce parere ai despre aceasta stire?