Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cosmonauții ruși sunt în alertă: Presiunea aerului de pe ISS continuă să scadă, în pofida reparațiilor recente

Publicat:

O reparatie realizata de curand cu scopul de a stopa o scurgere de oxigen la bordul Statiei Spatiale Internationale (ISS) nu a reusit sa impiedice scaderea presiunii aerului in interiorul laboratorului orbital, au anuntat vineri cosmonautii rusi, citati de DPA.

"Presiunea aerului continua sa scada, dar nu la fel de rapid", a precizat cosmonautul , citat de agentia de presa rusa TASS, potrivit agerpres.ro.

Citește și: : Este posibil ca aceste spitale sa nu mai fie suficiente. Este clar ca avem persoane pozitive care poate ca nici ele nu știu .

Informatia

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

A sarit de la etajul 2 al Inspectoratului: Poliția din capitala, in alerta dupa ce un minor reținut a fugit ieri

10:25, 24.04.2024 - Polițiștii din capitala sunt in alerta, dupa ce minor reținut și dus la Inspectoratul de Poliție Botanica a fugit, ieri, din incinta instituției. Informația a fost confirmata, pentru UNIMEDIA, de șefa secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco.

Alerta cu bomba din Aeroportul Chisinau, falsa: Ce spun oamenii legii

12:06, 21.04.2024 - Alerta cu bomba din Aeroportul Internațional Chișinau, care a pus pe jar oamenii legii aseara, s-a dovedit a fi falsa. Informația a fost comunicata pentru UNIMEDIA de ofițera de presa a Poliției de Frontiera, Raisa Novițchi.

Alerta! Calitatea aerului afectata de o masa de aer cu particule de praf saharian care ajunge din nou deasupra Romaniei

12:56, 16.04.2024 - O masa de aer incarcat cu particule de praf saharian ajunge din nou deasupra Romaniei. Fenomenul poate afecta calitatea aerului. Depunerile de praf saharian vor putea fi observate marti in zonele și in intervalele in care va ploua, spun meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM). Potrivit…

Ești interesat de instalarea unui sistem GPL? Iata ce trebuie sa iei in considerare

14:20, 26.03.2024 - Trecerea pe instalație GPL (Gaz Petrol Lichefiat) reprezinta una din cele mai bune modalitați de a economisi combustibil. Iar acest lucru se va simți la buzunar, mai ales daca conduci mult. GPL reprezinta un amestec de hidrocarburi gazoase in stare lichefiata, regasite in butelii sub presiune. Din punct…

ALERTA IN ROMANIA Poluarea aerului depașește de cinci ori nivelurile de siguranța

14:20, 21.03.2024 - Romania se situeaza in categoria de poluare portocalie, alaturi de alte țari din regiunea est-europeana The post ALERTA IN ROMANIA Poluarea aerului depașește de cinci ori nivelurile de siguranța first appeared on Informatia Zilei .

Alerta cu bomba la un liceu din Chișinau: Elevii și profesorii au fost evacuați

10:10, 18.03.2024 - Poliția a fost sesizata in juru orei 08:45, prin intermediul serviciului unic 112, precum ca intr-un liceu din sectorul Rișcani, este amplasat un obiect explozibil. Informația a fost conformata pentru Noi.md de catre Ofițera de presa a Poliției Capitalei, Natalia Stati. Potrivit ei, apelul a fost facut…

Alerta cu bomba la un liceu din sectorul Rișcani: Elevii și profesorii, evacuați

09:55, 18.03.2024 - Alerta cu bomba la un liceu din sectorul Rișcani. Poliția a fost sesizata in juru orei 08:45, prin intermediul serviciului unic 112. Informația a fost confirmata pentru UNIMEDIA, de șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General de Poliție, Diana Fetco.

A inceput sa scada numarul de viroze

18:21, 18.02.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat sambata, la Antena 3, ca numarul de viroze a inceput sa scada usor. „In ultima saptamana, numarul de viroze a inceput sa scada usor, chiar mai semnificativ numarul de cazuri de gripa. Am intrat in faza de declin si probabil ca pana la sfarsitul aceste…


Ce parere ai despre aceasta stire?