Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cosmin Raț, candidat POL la Primăria Câmpina, despre relația pe care o va avea cu cetățenii

Publicat:

Cosmin Raț este candidatul la funcția de primar al municipiului Campina, la alegerile locale din 9 iunie. Dupa ce prima provocare lansata candidatului POL a fost legata de cel mai important proiect pe care il va implementa - realizarea unui centru modern de primiri urgențe și dializa , acum, Cosmin Raț a explicat care va fi relația primarului Cosmin Raț cu cetațenii.

Citeste articolul mai departe pe campinatv.ro…  

Sursa articol: campinatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Relația clujenilor cu administrația locala. Alexandra Oana (USR): „Cetatenii afla despre proiectele Primariei atunci cand ele se intampla deja”

13:01, 23.04.2024 - Primaria Cluj-Napoca ar trebui sa comunice proactiv legat de planurile sale, a declarat Alexandra Oana (USR), candidata a Alianței Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, pentru monitorulcj.ro.

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Zona Campina trebuie sa aiba o echipa de fotbal in Liga a treia, dar nu in orice condiții”

16:50, 21.04.2024 - Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Campina la alegerile din 9 iunie. Prezentandu-se ca ”alternativa”, Cosmin Raț ne-a vorbit despre ceea ce va trebui sa insemne sportul in mandatul sau de primar.

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Daca totul este legal și corect, de ce sa nu faca și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apa?!”

07:41, 12.04.2024 - Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Campina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CampinaTV.ro.

Cosmin Raț, candidat POL la Primaria Campina: ”Cel mai important proiect al meu este realizarea unui centru modern de primiri urgențe și dializa”

11:11, 02.04.2024 - Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Campina, iar incepand de astazi va raspunde de-a lungul unei serii de articole la o serie de provocari.

De ce este avantajat ANAF in relația cu cetațenii: intrebari-cheie puse de FACIAS

13:55, 15.02.2024 - Fundația pentru Apararea Cetațenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) organizeaza o dezbatere privind relația dintre contribuabili și cetațeni, pe 22 februarie, incepand cu ora 11.00 in sala Drepturilor Omului din incinta Palatului Parlamentului. La eveniment vor participa specialiști, care…

Cosmin Raț: ”Nu a existat niciodata un spirit de echipa in Consiliul Local, in actualul mandat”

08:10, 12.02.2024 - Invitat la o emisiune la CampinaTV.ro, in care am discutat despre faptul ca ”Parteneriatul public-privat poate rezolva rapid multe dintre problemele Campinei” , Cosmin Raț, consilier local și candidat din partea Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Campina, a mai atins și…

Cosmin Raț, consilier local POL: ”Parteneriatul public-privat poate rezolva rapid multe dintre problemele Campinei”

07:30, 05.02.2024 - In complicatul an electoral 2024, CampinaTV.ro continua seria interviurilor cu oameni implicați in administrația și politica locala, invitat fiind de aceasta data Cosmin Raț - consilier local din partea Partidului Oamenilor Liberi și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului…

China trece la amenințari in relația cu Ucraina: 'Sa iși corecteze imediat greșelile' și sa elimine firmele chineze de pe lista sponsorilor de razboi

08:40, 03.02.2024 - China a cerut Ucrainei sa elimine imediat peste o duzina de companii chineze de pe o lista de firme desemnate drept "sponsori internaționali ai razboiului", afirmand ca dorește ca Ucraina sa "elimine impactul negativ", noteaza Reuters.Observațiile au fost facute dupa ce Reuters a raportat ca ambasadorul…


Ce parere ai despre aceasta stire?