Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Corupție: Parlamentul tunisian adoptă o lege controversată

Publicat:

Parlamentul tunisian a adoptat miercuri seara, in ciuda opoziției vehemente a mai multor deputați, un proiect de lege susținut de președintele , dar denunțat de societatea civila, care acuza o "albire a corupților", transmite AFP.

Acest proiect, intitulat "de reconciliere în domeniul administrativ", a fost aprobat cu voturile a 117 aleși, la finalul unei zile de dezbateri tumultuoase în care deputații și-au adresat unii altora acuzații și invective.

Mai mulți parlamentari au boicotat votul,…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parlamentul ucrainean accepta demisia unui ministru acuzat de coruptie

19:15, 10.05.2024 - Parlamentul ucrainean a acceptat vineri demisia ministrului agriculturii, Mikola Solski, acuzat de coruptie pentru ca si-ar fi insusit terenuri apartinand statului inainte de a face parte din guvern, a anuntat vineri ministerul sau, potrivit AFP, citata de Agerpres.

Parlamentul din Ucraina adopta un proiect de lege care da unda verde mobilizarii detinutilor in armata

22:11, 08.05.2024 - Parlamentul de la Kiev a adoptat miercuri un proiect de lege care permite anumitor categorii de detinuti sa mearga sa lupte pe front in schimbul unei amnistii, intr-un moment in care Ucraina incearca sa mobilizeze mai multi soldati impotriva trupelor Rusiei, relateaza AFP.

Ministrul ucrainean al Agriculturii Mikola Solski, suspectat de coruptie, demisioneaza

20:56, 25.04.2024 - Parlamentul ”a primit o scrisoare de demisie a lui Mikola Solski”, anunta pe Facebook presedintele Legislativului ucrainean Ruslan Stefanciuk, care posteaza scrisoarea. Articolul Ministrul ucrainean al Agriculturii Mikola Solski, suspectat de coruptie, demisioneaza apare prima data in Money.ro .

Georgia sta pe un butoi cu pulbere - Parlamentul georgian a adoptat in prima lectura controversatul proiect de lege privind influenta straina

22:25, 17.04.2024 - Parlamentul georgian a adoptat miercuri in prima lectura legea controversata privind "influenta straina", care a fost comparata de criticii sai cu o lege ruseasca de reprimare a disidentei si care a provocat manifestatii de amploare, noteaza news.ro.

Parlamentul britanic dezbate un proiect anti-fumat: Cei nascuți dupa 2009 nu vor mai putea cumpara țigari niciodata

14:06, 16.04.2024 - ​Parlamentul britanic a inceput marti dezbaterile asupra unui proiect de lege antifumat, care scoate in afara legii vanzarea de tigarete oricarei persoane nascute dupa 1 ianuarie 2009, pentru a crea astfel prima generatie fara tutun, informeaza AFP, potrivit hotnews.ro .

Proiect de lege in Republica Moldova pentru a retrage cetatenia persoanelor care figureaza pe lista sanctiunilor internationale

19:36, 13.04.2024 - Cetatenii moldoveni care figureaza pe lista sanctiunilor internationale risca sa ramana fara cetatenia Republicii Moldova, potrivit unui proiect de lege votat de Parlamentul de la Chisinau in prima lectura.

Decizie controversata in Israel: Parlamentul interzice postul Al Jazeera

07:40, 02.04.2024 - Parlamentul israelian a ratificat luni o lege care permite inchiderea temporara a postului de televiziune Al Jazeera in Israel, dupa ce premierul israelian Benjamin Netanyahu si-a reiterat dorinta de a interzice postul de televiziune din Qatar, relateaza Reuters, informeaza News.ro. Knessetul a aprobat…

Parlamentul interzice comercializarea bauturilor energizante catre minori

15:00, 20.02.2024 - Camera Deputatilor a aprobat, marti, in calitate de for decizional, un proiect de lege care interzice comercializarea catre minori a bauturilor energizante. „Inainte de depunerea acestui proiect de lege am avut mai multe intalniri cu asociatii ale parintilor sau profesorilor, ocazii cu care am discutat…


Ce parere ai despre aceasta stire?