Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coronavirus: Patru noi oraşe din Franţa vor intra în alertă maximă

Publicat:

Lille, Grenoble, Saint-Etienne și Lyon intra in alerta maxima de sambata dimineața din cauza raspandirii Covid-19, a anunțat ministrul francez al Sanatații, Olivier Veran, joi, 8 octombrie, in cadrul unei conferinte de presa.

„Situația s-a deteriorat in mai multe metropole in ultimele zile, ceea ce ne determina sa le introducem in zona de alerta ridicata (...). Pentru patru metropole: Lille, Grenoble, Lyon și Saint-Etienne, a fost decisa, de catre președintele Republicii, in Consiliul Național de Aparare și Securitate, intrarea in zona de alerta maxima. Masura este valabila de sambata…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Alerta maxima! Gaz radioactiv descoperit in 25% din școlile și gradinițele din Romania

16:41, 22.04.2024 - Alerta in mai multe școli și gradinițe din Romania din cauza unui gaz radioactiv. Acesta a fost descoperit intr-un sfert din unitațile de invațamant din țara. Cercetatorii de la facultatea Babes Bolyai din Cluj Napoca avertizeaza ca elevii sunt expuși riscului crescut de a face cancer pulmonar. Radonul,…

Sute de persoane evacuate dupa eruptia vulcanului Ruang din Indonezia. A fost ridicat nivelul de alerta

08:11, 17.04.2024 - Cel putin 800 de persoane din provincia indoneziana Sulawesi de Nord au fost evacuate, dupa eruptiile multiple ale vulcanului Ruang din zona, care de cateva zile arunca pe cer lava si nori de cenusa, a anuntat miercuri agentia de vulcanologie a tarii, transmite Reuters, potrivit News.ro. 

Stare de alerta maxima: Israelul se așteapta sa fie atacat de Iran in urmatoarele 48 de ore

16:20, 12.04.2024 - Israelul se pregateste pentru un atac direct din partea Iranului in sudul sau nordul tarii in urmatoarele 24 sau 48 de ore, a declarat joi seara pentru Wall Street Journal o sursa familiarizata cu dosarul, relateaza vineri postul de televiziune israelian i24News, conform Agerpres.

SUA, in alerta maxima dupa amenințarile Iranului: Un atac semnificativ „este inevitabil”

13:05, 06.04.2024 - Statele Unite sunt in alerta maxima și se pregatesc pentru un posibil atac al Iranului care sa vizeze activele israeliene sau americane din Orientul Mijlociu, ca raspuns la atacul Israelului asupra ambasadei Iranului din Siria, a declarat vineri un oficial american, potrivit digi24.ro .

Franta ridica nivelul de alerta antiterorista la „urgenta de atac”, ca urmare a atentatului de la Moscova

07:25, 25.03.2024 - Premierul Gabriel Attal a anuntat duminica seara ca ridica planul Vigipirate din Franta - sistemul de alerta antiterorista - la cel mai inalt nivel: "urgenta atac", in urma atentatului de la Moscova revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic, relateaza Le Figaro, citat de news.ro .

Franța ridica alerta terorista la nivelul maxim, dupa atacul de la Moscova

23:06, 24.03.2024 - Consiliul de Securitate al Franței a decis ridicarea alertei teroriste la nivel maxim, dupa masacrul din Moscova, a anunțat duminica seara, premierul Gabriel Attal, intr-o postare pe platforma X.

Pompierii din vestul tarii, in alerta maxima. Incendii de vegetatie inclusiv intr-un municipiu (video)

11:00, 01.03.2024 - Pompierii militari de la ISU Hunedoara au intervenit in ultimele 24 de ore pentru stingerea a nu mai putin de zece incendii de vegetație uscata. Cea mai dificila intervenție a avut loc in zona Cozia, chiar in apropierea municipiului Deva, unde, pomperii au stins incendiul pe durata a trei ore dupa ce…

Alerta maxima in Timișoara: Pompierii au descins la Spilul Victor Babeș unde e alerta de radiații

17:16, 21.02.2024 - E alerta maxima in Timișoara! Pompierii au descins la Spitalul Victor Babeș, unde e alerta de radiații. Activitatea din laborator ar fi depașit anumiți parametri de siguranța, insa decoamdata nu exista victime. Iata informațiile care vin de la pompieri"Echipajul CBRN din cadrul Detașamentului 1 Timișoara…


Ce parere ai despre aceasta stire?