Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coronavirus - Deși au depășit 20.000 de morți SUA pregătesc relaxarea restricțiilor

Publicat:

Administratia presedintelui american are in vedere 1 mai ca data-tinta pentru relaxarea restrictiilor impuse in vederea limitarii epidemiei cu noul coronavirus in SUA, a declarat duminica seful Administratiei americane pentru alimente si medicamente (FDA), . Acesta a avertizat totusi ca este prea devreme sa se spuna daca va fi respectat acest target, transmite Reuters. "Vedem lumina de la capatul tunelului", a declarat Hahn pe ABC, adaugand ca "siguranta si binele poporului american trebuie sa aiba prioritate si sa determine deciziile luate".

Curba "nu doar…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

S-a declanșat nebunia in SUA: Donald Trump și-a umplut conturile electorale și l-a depașit pe Biden la sumele stranse

10:56, 21.05.2024 - Campania presedintelui american Joe Biden pentru alegerile din noiembrie, la care acesta spera sa obtina un nou mandat, a ramas pentru prima data in luna aprilie in urma echipei rivale a lui Donald Trump la capitolul strangerii de fonduri, a consemnat Reuters.

Rușii au atacat din nou orașul ucrainean Harkov. Cel putin cinci morti si 16 raniti

18:15, 19.05.2024 - Cel putin cinci persoane au fost ucise si 16 ranite duminica, intr-o zona de recreere din afara orasului Harkov, in urma unor lovituri aeriene rusești, au anuntat oficiali locali citati de Reuters.

Aliați ai lui Donald Trump pregatesc planuri pentru a eroda independența Rezervei Federale (The Wall Street Journal)

15:46, 26.04.2024 - Aliați ai lui Donald Trump pregatesc un plan de erodare a independenței Rezervei Federale (Fed), banca centrala de la Washington, daca acesta revine la Casa Alba in urma alegerilor din luna noiembrie, relateaza vineri The Wall Street Journal, citat de Reuters.

Mike Pompeo cere votarea ajutorului pentru Ucraina, pe fondul avertismentelor altor republicani privind „propaganda rusa”

15:45, 09.04.2024 - Fostul secretar de stat american Mike Pompeo, care a condus diplomatia americana in mandatul lui Donald Trump, s-a alaturat corului crescand de republicani proeminenti care cer aprobarea pachetului de ajutor financiar pentru Ucraina, relateaza Reuters.

Trump are in vedere interzicerea avortului in SUA

17:30, 20.03.2024 - Candidatul republican la presedintia SUA Donald Trump a declarat ca are in vedere interzicerea avortului pe plan national din saptamana a 15-a de sarcina, dar sustine si exceptii in cazuri de viol, incest si salvarea vietii mamei, deoarece „trebuie castigate alegerile”. Dreptul la avort promite sa fie…

Joe Biden a glumit pe seama lui Donald Trump

13:20, 17.03.2024 - Prea batrin și inapt sa fie președinte”. Biden glumește despre sanatatea mintala a lui Trump, in cadrul unei cine cu jurnaliști… Apariția lui Biden la cina, in care politicienii și jurnaliștii schimba glume umoristice intr-o atmosfera formala, a fost prima data cind un președinte a participat in persoana…

Trump caștiga primarele republicane din Dakota de Nord inainte de votul din Super Tuesday, cand va fi decis candidatul la președinția SUA

08:00, 05.03.2024 - Donald Trump a caștigat luni primarele republicane din Dakota de Nord, potrivit unei proiecții realizate de Edison Research, inaintea unei serii de competiții cunoscute sub numele de Super Tuesday, cand se așteapta ca el sa iși consolideze și mai mult controlul asupra nominalizarii partidului la alegerile…


Ce parere ai despre aceasta stire?