Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coronavirus: China îşi apără modul în care a gestionat pandemia, după criticile unor experţi

Publicat:

China si-a aparat marti modul in care a gestionat pandemia de COVID-19, recunoscand in acelasi timp ca trebuie sa isi dea silinta sa faca mai mult, dupa criticile unei comisii independente mandatate de a Sanatatii (OMS), relateaza AFP.

China a fost criticata de mai multe ori pentru ca nu a alertat imediat populatia si nici nu a impus masuri de izolare de la inceputul pandemiei, in contextul in care transmiterile interumane nu erau confirmate inca.

Presupusa lipsa de transparenta a autoritatilor din Wuhan, primul oras unde a fost depistat coronavirusul…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce ascunde China in Wuhan. Misterele locului de unde a pornit pandemia, dezvaluite de un cunoscut vlogger roman VIDEO

08:00, 20.04.2024 - Catalin Stanciulescu, vlogger-ul roman devenit celebru pentru in peregrinarile sale a facut interviu cu fratele celebrului baron al drogurilor, Pablo Escobar, a vizitat Wuhan, locul din China de unde a pornit pandemia care a ucis zeci de milioane de oameni.

OMS recunoaște detaliul omis, care a dus la infectari masive cu COVID 19: Cum s-a raspandit, de fapt, boala

15:40, 19.04.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații și aproape 500 de experți au cazut de acord pentru prima data asupra a ceea ce inseamna ca o boala sa se raspandeasca prin aer, in incercarea de a evita confuzia de la inceputul pandemiei de Covid-19, despre care unii oameni de știința au spus ca a costat vieți. Organizația…

Ziua Mondiala a Sanatații: ,,Sanatatea mea, dreptul meu!”, marcata in 7 aprilie

18:00, 05.04.2024 - Ziua Mondiala a Sanatatii este sarbatorita inca din anul 1950. In acest an, ca raspuns la provocarile reprezentate de conflicte, criza climatica și consecințele negative ale acestora asupra starii de sanatate, ZIUA MONDIALA A SANATATII are ca tema „Sanatatea mea, dreptul meu”. Sanatatea este un drept…

Adrian Marinescu, despre planurile privind eradicarea hepatitelor virale: Un obiectiv mai mult decat optimist. Nu e deloc simplu sa ai o testare in masa

21:35, 13.03.2024 - Adrian Marinescu, despre planurile privind eradicarea hepatitelor virale: Un obiectiv mai mult decat optimist. Nu e deloc simplu sa ai o testare in masaDirectorul medical al Institutului ”Matei Bals” din Capitala, Adrian Marinescu, considera ca ideea eradicarii hepatitelor virale pana in anul 2030,…

Studiul care pune degetul pe rana: aceasta este adevarata problema la nivel mondial

06:35, 01.03.2024 - Peste 1 miliard de oameni din intreaga sunt obezi, numarul copiilor crescand de patru ori pe o perioada de 32 de ani, potrivit unei noi cercetari, citate de The Guardian, informeaza News.ro. Analiza masuratorilor greutatii si inaltimii a peste 220 de milioane de oameni din peste 190 de tari arata…

Al doilea spital ca marime din Gaza, in care erau tratați 200 de raniți, inchis din cauza lipsei de combustibil și a raidurilor israeliene

15:50, 18.02.2024 - Spitalul Nasser din orașul Khan Younis a devenit complet nefunctional din cauza lipsei de combustibil si a atacurilor israeliene, au anunțat duminica, 18 februarie, oficial locali si ai ONU din domeniul sanitar, citați de Reuters, informeaza Agerpres și publicația israeliana Yedioth Ahronoth. OMS susține…

SUV – tarife de parcare de 3 ori mai mari. La Paris, deocamdata.

07:25, 08.02.2024 - Parisul a dat un exemplu puternic in lupta impotriva poluarii urbane, votand pentru triplarea tarifelor de parcare pentru SUV-uri. Aceasta mișcare curajoasa nu ar trebui sa ramana doar o poveste franceza, ci ar trebui sa fie o sursa de inspirație pentru intreaga lume. Inclusiv pentru țara noastra, Romania.…

Ce este ”sindromul cladirii bolnave”.  Risc major in cazul copiilor!

16:40, 30.01.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații atrage atenția asupra sindromului cladirii bolnave (Sick building syndrome). Acest sindrom este provocat de nivelul ridicat de  praf, de ventilația deficitara (in școli, birouri etc.), de prezența mucegaiului, de expunerea la formaldehida, la azbest etc. Potrivit specialiștilor,…


Ce parere ai despre aceasta stire?