Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coreea de Sud: Fostul preşedinte Lee Myung-Bak, anchetat pentru corupţie

Publicat:

Procuratura sud-coreeana a efectuat luni perchezitii la domiciliul si biroul fratelui fostului presedinte Lee Myung-Bak, in cadrul unei anchete asupra unor posibile sume de bani primite de fostul sef al statului, relateaza AFP.

Lee Sang-Deuk, 82 de ani, care a avut o influenta foarte mare in timpul presedintiei (2008-2013) fratelui sau, este suspectat ca a primit sute de milioane de woni din partea Serviciului national de informatii (NIS), a informat agentia sud-coreeana Yonhap.

Fost avocat, Lee Sang-Deuk a fost condamnat in 2013 pentru coruptie intr-un dosar distinct…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Herbert Kickl, liderul extremei drepte din Austria, este anchetat pentru coruptie

22:25, 29.04.2024 - Parchetul de la Viena a anuntat luni declansarea unei anchete pentru coruptie impotriva liderului extremei drepte austriece Herbert Kickl, cu cateva luni inainte de alegerile legislative in care partidul sau este dat in drept favorit in intentiile de vot, informeaza AFP si Reuters.

Pedro Rocha, cercetat pentru corupție, a fost ales președinte al Federației Spaniole de Fotbal

20:05, 26.04.2024 - Pedro Rocha a fost ales președinte al Federației Spaniole de Fotbal, deși este cercetat intr-o ancheta de corupție. El a fost președinte interimar, dupa ce Luis Rubiales a demisionat in urma scandalului iscat dupa ce a sarutat o jucatoare.

Luis Rubiales a fost arestat la Madrid. Fostul președinte al Federatiei Spaniole de Fotbal e acuzat de corupție

14:50, 03.04.2024 - Luis Rubiales a fost arestat de politia spaniola imediat ce a aterizat la Madrid, miercuri dimineata. Fostul presedinte al Federatiei Spaniole de Fotbal (RFEF) este anchetat pentru presupuse fapte de coruptie, informeaza El Mundo, preluat de News.ro.

28 martie: Nicolae Ceaușescu devine primul președinte din istoria Romaniei

21:40, 28.03.2024 - La data de 28 martie 1974, Marea Adunare Naționala l-a ales in funcția de președinte al statului roman pe secretarul general al Partidului Comunist, Nicolae Ceaușescu, care devine astfel primul președinte din istoria Romaniei. Urmatorii președinți ai Romaniei au fost: Ion Iliescu, Emil Constantinescu,…

Ioan Oltean a dat in judecata Statul și cere despagubiri imense, dupa ce a fost anchetat degeaba timp de 7 ani de DNA! Tribunalul BN spune ca nimeni nu e raspunzator

07:15, 04.03.2024 - Fostul deputat Ioan Oltean se judeca cu Statul Roman și cere 400.000 de euro pentru ceea ce a patimit in perioada in care a fost anchetat de DNA pentru presupuse fapte de corupție. Totodata, Oltean spune ca din cauza acestor anchete, și-a pierdut soția, care s-a imbolnavit foarte grav și a decedat.…


Ce parere ai despre aceasta stire?