Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coreea de Nord şi-a reluat exerciţiile militare: a tras două „rachete balistice cu rază scurtă de acţiune” către est

Publicat:

Coreea de Nord a tras luni doua proiectile ce par a fi rachete balistice cu raza scurta de actiune, a anuntat armata sud-coreeana, la cateva saptamani dupa ce Phenianul a anuntat sfarsitul moratoriului testelor de racheta balistica cu raza lunga de actiune, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA pune presiune pe Germania sa trimita rachete cu raza lunga de actiune Ucrainei

05:50, 26.04.2024 - Statele Unite spera ca recenta decizie a Washingtonului de a trimite rachete cu raza lunga de actiune Ucrainei va incuraja Germania sa faca acelasi lucru, lucru pe care Berlinul l-a exclus pana acum, a declarat joi un oficial american, transmite AFP, citat de AGERPRES.

Ucraina anunța atacuri in premiera de la inceperea razboiului: Va folosi rachete din SUA, cu raza de acțiune lunga

15:01, 25.04.2024 - Pentru prima oara dupa invazia Rusiei, Ucraina a folosit rachete balistice cu raza mai lunga de acțiune, care au fost furnizate in secret de SUA. Ucraina a inceput sa foloseasca impotriva Rusiei rachete balistice cu raza mai lunga de acțiune, care au fost furnizate in secret de SUA, au confirmat oficiali…

Rusia va extinde „zona tampon” in Ucraina daca Kievul primește rachete ATACMS cu raza de actiune mai lunga, avertizeaza Kremlinul

17:55, 24.04.2024 - Rusia se va vedea nevoita sa impinga fortele ucrainene mai inapoi si sa extinda ceea ce ea considera a fi o „zona tampon” in interiorul Ucrainei daca Kievul primește de la SUA sisteme avansate de rachete ghidate ATACMS cu raza de actiune mai lunga.

Rusia amenința ca va extinde „zona tampon” in Ucraina daca Kievul va primi rachete cu raza de actiune mai lunga

16:15, 24.04.2024 - Rusia va trebui sa extinda ceea ce ea considera a fi o „zona tampon” in interiorul Ucrainei daca Kievul va primi din SUA sisteme avansate de rachete ghidate ATACMS cu raza de actiune mai lunga, a avertizat miercuri purtatorul de cuvant al Kremlinul, Dmitri Peskov, relateaza Reuters.

Iran a aprovizionat Rusia cu sute de rachete balistice. Livrarile au inceput in ianuarie și vor continua

19:05, 21.02.2024 - Iranul a furnizat Rusiei un numar mare de rachete balistice puternice sol-sol, au declarat șase surse pentru Reuters, fiind o dovada clara a evoluției cooperarii militare dintre cele doua țari sancționate de SUA și Uniunea Europeana.

Iranul anunța ca a tras pentru prima oara rachete balistice cu raza lunga de actiune de la bordul unei nave de razboi

20:25, 13.02.2024 - Iranul a anunțat marti ca a lansat pentru prima oara doua rachete balistice cu raza lunga de actiune de la bordul unei nave de razboi, Shahid Mahdavi, la Golful Oman - o noua etapa in dezvoltarea programului sau militar.

Iranul a lansat in premiera rachete balistice cu raza lunga de actiune de pe o nava de razboi, in Golful Oman

17:00, 13.02.2024 - Iranul a anuntat marti ca a lansat pentru prima data rachete balistice cu raza lunga de actiune de pe o nava de razboi, o noua etapa in dezvoltarea programului sau militar, relateaza AFP.

Iranul iși extinde arsenalul: Rachete cu raza lunga de acțiune lansate cu succes de pe o nava de razboi

16:40, 13.02.2024 - Iranul a anuntat marti ca a lansat pentru prima data rachete balistice cu raza lunga de actiune de pe o nava de razboi, o noua etapa in dezvoltarea programului sau militar, relateaza AFP. O nava a Corpului Garzilor Revolutionare, armata ideologica a puterii iraniene, "a lansat pentru prima data rachete…


Ce parere ai despre aceasta stire?