Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coreea de Nord păstrează tăcerea asupra spreculațiilor privind stărea de sănătate a liderului său Kim Jong Un

Publicat:

Coreea de Nord nu a facut nicio mentiune miercuri asupra starii de sanatate a liderului sau dupa informatiile difuzate de mass-media din SUA ca el ar fi grav bolnav, noteaza dpa.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Care este starea de sanatate a premierului slovac, la doua saptamani dupa atac. Anunțul lui Robert Kalinak

12:20, 30.05.2024 - Starea de sanatate a premierului slovac, Robert Fico, impuscat in urma cu doua saptamani de un barbat de 71 de ani, este „satisfacatoare”, dar refacerea sa va dura extrem de mult, anunta vicepremierul Robert Kalinak, conform observatornews.ro .

Florin Piersic, pregatit pentru inca doua intervenții chirurgicale. Ce decizie au luat medicii - SURSE

15:06, 13.05.2024 - Conform unor surse medicale, Florin Piersic va fi supus, mai intai, unei operatii pentru a i se remonta proteza pe care o avea la genunch, care i-a fost extrasa si inlocuita provizoriu cu una speciala, cu antibiotic, pentru a combate infectia. Dupa acest pas, ar urma ca artistului sa-i fie remontat…

Medicii de la Spitalul Foișor au facut anuntul despre starea de sanatate a lui Florin Piersic. Fanii actorului, fara reactie!

15:35, 11.05.2024 - Medicii de la Spitalul Foișor au transmis noi informtii despre starea de sanatate a lui Florin Piersic. Intr-un comunicat de presa de sambata, institutia a anuntat ca starea de sanatate a actorului Florin Piersic s-a imbunatațit. Medicii mai spun ca actorul s-a ridicat in picioare, la marginea patului,…

Vesti bune in cazul lui Florin Piersic. Starea de sanatate a maestrului s-a imbunatațit: actorul se alimenteaza și bea lichide singur

10:35, 10.05.2024 - "In urma evaluarii din aceasta dimineata, starea de sanatate a domnului Florin Piersic este usor imbunatatita, cu o evolutie lent favorabila. Perioada critica postoperatorie este de 72h, in prima zi postoperator parametrii biologici legati de inflamatie s-au ameliorat, pacientul este afebril, cooperant,…

Noi informații despre starea de sanatate a Regelui Charles. Nepotul monarhului britanic a rupt tacerea: "Nu poate continua..." 

08:40, 25.03.2024 - Potrivit declarațiilor facute de nepotul sau, Peter Phillips, Regele Charles este "frustrat" de recuperarea indelungata. Nepotul monarhului britanic susține ca suveranul este "foarte dornic sa revina la normalitate", deși recunoaște ca trebuie sa se "concentreze asupra lui insuși" pentru a-și reveni.

Nicu Covaci, operat de urgenta pe creier! Care este starea de sanatate a liderului trupei Phoenix

16:45, 22.03.2024 - Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix , a fost operat, in urma cu putin timp, de urgenta pe creier, la Spitalul Judetean din Timisoara! Iata care este starea de sanatate a liderului trupei Phoenix!

”Era speriat, era infrigurat...”. Care este starea de sanatate a lui Radu Ayan, dupa ce a stat in padure 25 de ore

13:26, 19.03.2024 - Radu Ayan a fost gasit in padure, dupa o noapte petrecuta in temperaturi foarte mici și in lapovița. Unul dintre polițiștii care l-au gasit a facut declarații despre starea in care se afla copilul, avand in vedere condițiile critice in care a stat.


Ce parere ai despre aceasta stire?