Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coreea de Nord interzice intrarea în Phenian pentru a preveni răspândirea coronavirusului

Publicat:

Coreea de Nord a interzis intrarea in capitala Phenian, in cadrul unor masuri de prevenire a raspandirii noului coronavirus in timp ce blocheaza orasele, inclusiv unul de-a lungul frontierei cu China, au anuntat vineri mai multi parlamentari sud-coreeni, citati de agentia Kyodo. Masura a fost aparent impusa in urma instructiunilor liderului nord-coreean , care a intensificat eforturile de a tine virusul in afara tarii. Coreea de Nord a intrerupt traficul catre si dinspre China si Rusia inca de la inceputul acestui an in urma izbucnirii epidemiei, o lovitura puternica data comertului…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Presedintele Chinei va vizita Franța, Ungaria și Serbia. „Liderii PCC nu au prieteni. Ei au interese”, spun analistii

09:21, 04.05.2024 - Pentru prima data in ultimii cinci ani, președintele Chinei, Xi Jinping, va vizita, saptamana viitoare, Franța, Ungaria și Serbia, in contextul in care relatiile dintre tarile europene si China sunt tot mai tensionate din cauza scandalurilor legate de spionaj și de sprijinul Chinei pentru Rusia.

Europa pregatește o acțiune legislativa pentru a interzice importurile de gaz natural lichefiat din Rusia

05:05, 24.04.2024 - Uniunea Europeana este pregatita sa abordeze problema continuarii importurilor de gaze rusești pe continentul european, in timp ce va discuta un nou pachet de sancțiuni impotriva Rusiei ca raspuns la incursiunea continua a acestei țari in Ucraina, scrie upstreamonline.com.

INFOGRAFIC – Cine ar caștiga razboiul nuclear mondial? Topul țarilor cu cele mai multe focoase nucleare (studiu american)

23:20, 17.04.2024 - Statele Unite au in prezent 5.044 de focoase nucleare in arsenalul sau militar, in timp ce Rusia are 5.580, potrivit unui studiu realizat de Federația Oamenilor de Știința Americani. Potrivit acestui studiu, China are 500 de focoase nucleare, Franța are 290, iar Marea Britanie are 225.

Ucraina a ajuns un laborator de testare a armelor din Coreea de Nord, Iran și China

13:25, 07.04.2024 - Folosirea de catre Rusia a rachetelor nord-coreene in timpul ofensivei sale din Ucraina prezinta o oportunitate unica pentru Phenian de a-și evalua armamentul in scenarii reale de lupta și sa obțina astfel informații pentru a le spori eficacitatea, potrivit unui inalt oficial militar american.

Sora lui Kim susține ca premierul japonez a cerut sa se vada cu dictatorul nord-coreean

09:15, 25.03.2024 - Kim Yo Jong sora dictatorului nord-coreean, Kim Jong Un, cunoscuta pentru influența sa in cadrul regimului de la Phenian, a declarat, luni, ca prim-ministrul guvernului Japoniei, Fumio Kishida, „a cerut” o intalnire cu dictatorul de la Phenian. Kim spune, insa, ca o astfel de intalnire este puțin probabila,…

PROIECT Rusia și China doresc instalarea unui reactor nuclear pe Luna

16:20, 06.03.2024 - Rusia și China iau in considerare trimiterea pe Luna a unui reactor nuclear in urmatorul deceniu, transmit agențiile rusești de știri RIA Novosti și TASS. The post PROIECT Rusia și China doresc instalarea unui reactor nuclear pe Luna first appeared on Informatia Zilei .

Ironia energetica: Rusia a declanșat tranziția catre combustibilul curat

17:20, 14.02.2024 - Cererea globala de gaze naturale lichefiate este prognozata sa creasca cu 50% pana in 2040, pe masura ce lumea trece la un combustibil mai curat, potrivit Shell. Cererea de gaze naturale la nivel mondial va atinge apoi un varf dupa 2040, deși apetitul pentru GNL va continua sa creasca pe masura ce China…

Rusia este pe cale sa preia avantajul pe front, potrivit serviciului militar de informații din Norvegia

18:56, 12.02.2024 - Rusia are rezerve mai mari de efective, un complex militar-industrial capabil sa produca mari cantitati de arme si munitii, si are parte de sprijinul material oferit de tari precum Coreea de Nord sau China, a avertizat luni seful serviciului militar de informații din Norvegia, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?