Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Copii la un pas de moarte după ce au ajuns cu o jucărie gonflabilă în largul mării

Publicat:

Din cauza valurilor si a curentilor puternici de apa, cei doi copii au alunecat de pe saltea si au fost prinsi sub valuri. Unul dintre ei a reusit sa iasa la suprafata in siguranta. Celalalt, insa, in varsta de 7 ani, a fost scos de salvamari dupa cateva zeci de secunde si a fost resuscitat pe mal. A fost transportat apoi cu un elicopter SMURD la spital. Sute de persoane sunt salvate anual de salvamari, pe litoralul romanesc, in timp ce peste 20 de oa (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Companiile petroliere iși extind forajul in largul marii, subliniind nevoile de energie

18:00, 03.05.2024 - Shell și alte companii petroliere intenționeaza sa foreze pentru petrol și gaze in Golful Mexic, in parte pentru ca astfel se elibereaza mai puține gaze cu efect de sera decat forarea pe uscat.

Trei copii, la un pas de moarte. Mama lor a stropit lenjeria de pat cu o substanța impotriva puricilor

16:55, 22.04.2024 - Trei copii din Iași au fost transportați de urgența la spital, din cauza unei intoxicații grave. Din informațiile aparute pana in prezent, totul s-a intamplat din cauza unei substanțe nocive.

Polițiștii argeșeni au salvat de la moarte o mama a patru copii. Cine sunt agenții care au acționat ca la carte

14:00, 14.04.2024 - Doi polițiști, aflați la o intervenție intr-o comuna din Argeș, au auzit un strigat de ajutor de la o locuința vecina și au sarit imediat Au gasit o femeie in stare de inconștiența, care respira greu, și i-au acordat primul ajutor.

Moarte șocanta a unor romani in Marea Britanie. Crima și sinucidere intr-o familie cu șase copii

15:10, 08.04.2024 - O crima urmata de sinucidere intr-o familie de romani ține capul de afiș al presei din Marea Britanie. O femeie, mama a șase copii, și fostul sau soț au fost gasiți morți intr-o locuința din Coventry, informeaza Daily Mail.

Opt morti si doi disparuti dupa ce un vas incarcat cu acid acrilic s-a rasturnat in largul Japoniei

17:11, 20.03.2024 - Opt membri de echipaj si-au pierdut viata miercuri si alti doi au fost dati disparuti dupa ce o nava cu incarcatura chimica s-a rasturnat in largul orasului Shimonoseki din vestul Japoniei, a anuntat garda de coasta locala, transmit Kyodo si Yonhap.

Copii cu handicap in pericol de moarte!

08:45, 05.03.2024 - Se intampla in sectorul 2 al Capitalei, unde lipsa de implicare și incompetența actualei conduceri a Primariei a condus la „detașarea” pentru o buna perioada de timp a unei funcționare de casa a edilului „stalpișor” și a consilierului personal, Alina Seghedi. Este vorba de fosta șefa a Corpului de control…

TRAGEDIE in Bobalna. Moarte stupida pentru un copil de 11 ani

17:46, 23.02.2024 - Un copil de 11 ani a murit dupa ce a aspirat un capac in timp ce isi umfla roata de la bicicleta. Incidentul a avut loc in comuna Bobalna din județul Cluj, in urma cu cateva zile. Copilul de 11 ani incerca sa-și umfle roata la bicicleta și ținea in gura capacelul de la șurubul de la cauciuc. Intr-o…

Zeci de copii fara posibilitați, ajutați de cateva ONG-uri cu burse, excursii, tabere, ...

15:35, 08.02.2024 - Zeci de copii fara posibilitați din județul Suceava, copii luați in grija statului, copii orfani, copii cu parinți plecați in strainatate, copii cu dizabilitați, au fost ajutați de cateva ONG-uri, in parteneriat cu Direcția Generala de Asistența Sociala și Protecția Copilului (DGASPC) Suceava, cu ...


Ce parere ai despre aceasta stire?