Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Controversele familiei Musk. Tatăl fondatorului Tesla are doi copii cu fiica sa vitregă

Publicat:

Nu mai e un secret pentru nimeni ca familia Musk este una dintre cele mai controversate familii din showbiz. Și daca va intrebați de la cine a moștenit fondatorul Tesla aceast obicei de a avea tot felul de relații complicate, ei bine, trebuie sa știți ca și tatal lui a avut o viața amoroasa destul de excentrica. Doar nu degeaba se spune ca sangele apa nu se face. , tatal fondatorului Tesla, are doi copii cu fiica sa vitrega.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

6 ani de inchisoare pentru viol, in cazul barbatului din Bihor care are un copil cu fiica sa vitrega de 12 ani

11:35, 30.04.2024 - Judecatoria Marghita a pronunțat, luni, sentința pe fond in dosarul lui Petru Rusalim Varga, barbatul de 38 de ani acuzat ca a violat-o pe fetița de 12 ani a concubinei sale. Copila a ramas insarcinata cu tatal sau vitreg și a nascut un bebeluș.

Fiica lui Costel Corduneanu ii calca pe urme tatalui ei. Elisa face performanța in lumea gimnasticii. Ce se știe despre ceilalți doi copii ai interlopului

10:25, 16.04.2024 - Costel Corduneanu avea trei copii cu cea de-a treia soție. Liderul lumii interlope din Iași și Grațiela Cercel erau impreuna de 16 ani, iar fiica lor, Elisa, face performanța in lumea sportului. Daca tatal ei a fost campion la cadeți, fata lui s-a indreptat catre gimnastica ritmica de la o varsta frageda.

El este Petronel, romanul mort in explozia de la hidrocentrala din Italia. Doi copii au ramas fara tata: "Multa putere familiei indurerate"

14:36, 10.04.2024 - Petronel Tanase locuia in Settimo Torinese de mai mulți ani alaturi de soția și cei doi copii ai lor. Barbatul, in varsta de 45 de ani, si-a pierdut viata in urma exploziei de la hidrocentrala din Italia.

Fiica deputatei PAS Victoria Cazacu, vizata in dosarul de la Aeroport, sparge tacerea: Iese cu dezvaluiri despre „jocurile politice și atacurile asupra familiei”

16:45, 08.04.2024 - Fiica deputatei PAS Victoria Cazacu, Diana Cazacu, vizata in dosarul mitei de la Aeroport, vine cu prima reacție la scandalul care s-a iscat. Aceasta va susține, maine, un briefing de presa la subiectul care a provocat o adevarata valva in societate și in partidul de guvernamant.

Acces Direct. Mama Ionelei intervine in conflictul dintre fiica ei și fostul iubit. Bunica materna i-a crescut pe doi dintre copii

19:20, 22.03.2024 - Mama Ionelei i-a crescut pe cei trei copii ai fiicei inca de cand ei aveau doar cateva luni de viața. Acum, bunica materna spune ca iși dorește sa se ocupe in continuare și de cei doi copii mai mici, copii cu nevoi speciale, care ar putea ajunge in grija statului.

Trei copii au fost raniți, dupa ce unul dintre ei a furat mașina familiei și a intrat intr-un copac

08:25, 22.03.2024 - Trei copii, cu varste cuprinse intre 14 și 16 ani, au fost raniți, dupa ce unul dintre ei, in noaptea de joi spre vineri, a furat mașina familiei, pe care a condus-o pe DN 11A, in județul Vrancea, și a intrat intr-un copac.


Ce parere ai despre aceasta stire?