Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Controversata clădire de birouri „lipită” de Palatul Luther, lângă Biserica Roșie a primit un alt vot în CLM Arad

Publicat:

Lutherana s-a impotrivit categoric, in urma cu trei ani, atunci cand consilierii au decis permiterea construirii unei cladiri de birouri in imediata... The post Controversata cladire de birourilipita” de , langa Biserica Roșie a primit un alt vot in CLM Arad appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pola Zilei: Ce sa va aduca voua, Iepurașul, pe langa oua?

08:00, 04.05.2024 - In așteptarea Invierii poate este un pic prea de tot sa umblam cu glume ieftine, de aceea incercam sa impacam capra cu varza sau, acum... The post Pola Zilei: Ce sa va aduca voua, Iepurașul, pe langa oua? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident in Vlaicu, langa secția de poliție. Intervine descarcerarea

22:40, 14.04.2024 - In urma cu puțin timp a avut loc un accident in Arad pe Calea Aurel Vlaicu, langa secția de poliție. Din primele informații se pare... The post Accident in Vlaicu, langa secția de poliție. Intervine descarcerarea appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Video | Accident in Vlaicu, langa secția de poliție. Intervine descarcerarea

22:30, 14.04.2024 - In urma cu puțin timp a avut loc un accident in Arad pe Calea Aurel Vlaicu, langa secția de poliție. Din primele informații se pare... The post Video | Accident in Vlaicu, langa secția de poliție. Intervine descarcerarea appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Parchetul de pe langa Judecatoria Arad s-a autosesizat. Investigația „Rețeaua Bulbuc” ajunge dosar in mainile procurorilor și polițiștilor

16:35, 05.04.2024 - ”Biroul de Informare si Relatii Publice din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Arad este imputernicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele: Ca urmare... The post Parchetul de pe langa Judecatoria Arad s-a autosesizat. Investigația „Rețeaua Bulbuc” ajunge dosar in mainile procurorilor…

Academicianul Leon Danaila a primit, la Arad, Crucea Sfantul Ierarh Sava Brancovici și titlul de Doctor Honoris Causa

16:05, 11.03.2024 - Duminica, 10 martie, Inaltpreasfințitul Parinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, i-a conferit academicianului Leon Danaila, renumit medic neurochirurg, cea mai inalta distincție eparhiala, Crucea Sfantul Ierarh Sava... The post Academicianul Leon Danaila a primit, la Arad, Crucea Sfantul Ierarh Sava…

Un tanar de 26 de ani a cazut și a murit pe terenul de fotbal de langa „Kauflandul” aflat pe strada Banu Maracine

10:15, 06.03.2024 - Un tanar de 26 ani a murit, marți seara, pe un teren de sport din municipiu, zona Kaufland in timp ce juca fotbal. Echipajul medical care... The post Un tanar de 26 de ani a cazut și a murit pe terenul de fotbal de langa „Kauflandul” aflat pe strada Banu Maracine appeared first on Special Arad · ultimele…

Pola Zilei: Ce cauta Tehnodomus in Piața Catedralei?

09:05, 02.03.2024 - Intrebarea ne-a venit in minte dupa ce am aflat ca s-au apucat sa refaca pentru a treia oara trotuarul de langa catedrala. Pe langa cea... The post Pola Zilei: Ce cauta Tehnodomus in Piața Catedralei? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Vestea buna a zilei: „love is in the air” langa Primaria Arad

10:20, 21.02.2024 - Asta e cea mai buna veste a ultimelor zile: suntem in acea perioada a anului in care „love is in the air” si nicio primarie... The post Vestea buna a zilei: „love is in the air” langa Primaria Arad appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?