Consumul regulat de cafea reduce riscul de cancer la ficat în rândul alcoolicilor
Publicat:Consumul regulat de cafea reduce riscul de cancer la ficat in randul alcoolicilor, potrivit unui studiu facut de fondul World Cancer Research Fund in colaborare cu American Institute for Cancer Research Continuous...
Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…
Sursa articol: puterea.ro
Stiri pe aceeasi tema
Efectele mancarurilor ultraprocesate, pe o perioada de 30 de ani. Alimentele care cresc riscul de deces prematur
12:25, 09.05.2024 - Consumul mare de alimente ultraprocesate este legat de un risc ușor mai mare de deces prematur. Concluzia aparține oamenilor de știința americani, in urma unui studiu realizat pe o perioada de 30 de ani și publicat in The BMJ.
OMS, alarmata de consumul de alcool si tigari in randul minorilor
14:10, 27.04.2024 - Minorii deprind din ce in ce mai rapid apucaturile proaste. Consumul de alcool si de tigari electronice in randul tinerilor cu varste cuprinse intre 11 si 15 ani este „alarmant”, potrivit unui raport al filialei europene a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS). Organizatia recomanda masuri de sanatate…
Șoferii pot reduce consumul de carburant cu 15-25% daca scot un singur element de pe mașina
19:26, 18.04.2024 - Experții in domeniul auto au avertizat ca orice piesa suplimentara adaugata la un vehicul poate „diminua aero-eficiența” și, prin urmare, poate crește rezistența la inaintare, ceea ce presupune un consum mai mare de carburant.
STUDIU Derivat de ketamina administrat dupa naștere poate reduce riscul de depresie postpartum
14:16, 11.04.2024 - Jumatate dintre ele au primit o injecție de esketamina la 40 de minute dupa naștere, iar cealalta jumatate a primit un placebo. The post STUDIU Derivat de ketamina administrat dupa naștere poate reduce riscul de depresie postpartum first appeared on Informatia Zilei .
Cele doua suplimente care ar putea reduce riscul aparitiei cancerului
08:30, 12.03.2024 - Cynthia Thomson, dietetician și expert in prevenirea cancerului, a publicat, luni, cel mai recent studiu al sau privind doua suplimente alimentare care pot reduce semnificativ riscul aparitiei cancerului.
Iaurturile pot reduce riscul de diabet de tip 2, spune Administrația americana pentru Alimente și Medicamente. Ce parere au medicii nutriționiști
16:55, 03.03.2024 - Dupa aproape cinci ani de deliberare, Administrația americana pentru Alimente și Medicamente (FDA) a decis ca iaurturile pot face acum o mențiune limitata conform careia pot reduce riscul de diabet de tip 2, relateaza CNN.
Pericolul din consumul de ceapa verde - Puțina lume știe contraindicațiile
12:25, 26.02.2024 - Medicii spun ca in cazul usturoiului si al cepei exista si efecte nocive, nu doar beneficii. In primul rand, ambele au un continut redus, dar existent de seleniu. Se adauga si faptul ca ambele legume vor conferi un miros al cavitatii bucale pe care majoritatea persoanelor (in mod firesc) nu il doresc,…
Trei ingrediente pe care trebuie sa le adaugi in alimentație pentru a reduce riscul de artrita
11:30, 18.02.2024 - Pe langa faptul ca dau un gust deosebit preparatelor, condimentele au beneficii și pentru sanatate. Conform specialiștilor, exista trei condimente care pot reduce riscul de dureri articulare la varste mai inaintate.