Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Consumul de pâine prăjită crește riscul de cancer? Află avertizările specialiștilor!

Publicat:

In multe dintre bucatariile universale dimineata incepe cu cel putin o felie de paine prajita. Nutritionistii nu recomanda folosirea painii in alimentatie. Dar care sunt motivele pentru care painea prajita nu ar trebui inclusa in meniul zilnic. Nutritionistul Cristian Margarit aminteste pe blogul personal de ce nu este bine sa consumam paine prajita. „Painea prajita irita tubul digestiv, este cancerigena si ingrasa”, sustine nutritionistul. a intrerupe procesul de fermentatie si a putea face aluatul comestibil urmeaza incalzirea pana cand coaja…

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Consumul excesiv de sare crește riscul de cancer gastric cu 40%

11:10, 18.05.2024 - Consumul crescut de sare este asociat cu riscul de cancer gastric și in Europa, nu doar in țarile asiatice, unde acest fenomen era deja cunoscut, conform unui nou studiu realizat de Universitatea Medicala din Viena. Studiul, publicat recent in revista de specialitate Gastric Cancer, arata ca persoanele…

Aceste alimente nu trebuie consumate la cina. Riști sa ramai treaz toata noaptea

16:30, 17.05.2024 - Legumele care te pot ține treazDeși legumele sunt o adevarata sursa de sanatate, exista doua tipuri pe care nu ar trebui sa le consumam sub nicio forma seara tarziu: conopida și broccoli-ul. Aceste legume, deși bogate in vitamine și minerale, conțin numeroase fibre insolubile care iți vor pune organismul…

Sarea poate crește riscul de cancer cu 40%. Descoperire șocanta

08:31, 10.05.2024 -   Nutriționiștii de la Centrul pentru Sanatate Publica de la Universitatea din Viena au descoperit ca persoanele din Marea Britanie care adaugau sare la majoritatea meselor lor aveau cu 41% mai multe șanse de a dezvolta cancer la stomac decat cele care foloseau acest produs cu moderație, scrie dailymail.co.uk.Studii…

Nu toata painea cu maia este sanatoasa, avertizeaza un medic specialist. Care este consumul zilnic optim de fibre

15:30, 25.04.2024 - Nutritionistii sunt cu totii de acord ca, in mod normal, consumul regulat de paine din aluat cu maia poate duce la o mai buna sanatate intestinala și la o digestie imbunatațita. Dar trebuie sa fiti atenti de unde o achizitionati.

Atenție ce mananci! Anumiți aditivi alimentari ar putea crește riscul de diabet - studiu

15:25, 25.04.2024 - Consumul frecvent al anumitor emulsifianti pare sa fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugereaza un studiu amplu publicat miercuri, a carui metodologie face insa obiectul mai multor critici.

Șerpii devin din ce in ce mai activi in zonele montane. Riscul de a fi mușcat crește considerabil

21:36, 10.04.2024 - Intalnirile cu serpii pe munte devin din ce in ce mai dese si in cele mai nebanuite locuri. Trei sferturi dintre muscaturile de sarpe apar la persoanele care ating serpi si sunt imprudente, avertizeaza Salvamont Mureș.

Consumul de alcool crește riscul de boli de inima, mai ales in cazul femeilor

20:10, 29.03.2024 - Noi date sugereaza ca un obicei regulat de a bea alcool poate crește riscul de a dezvolta boli de inima. Acest lucru pare sa fie valabil mai ales pentru femei, potrivit concluziilor unui studiu care va fi prezentat la sesiunea științifica anuala a Colegiului American de Cardiologie.

Ce efect are daca bei apa calda cu semințe de chia dimineața, pe stomacul gol

15:15, 02.03.2024 - Nutriționiștii recomanda sa bem apa calda cu semințe de chia dimineața, pe stomacul gol.Consumul de apa alda cu semințe de chia dimineața, pe stomacul gol, are beneficii pentru organismul uman.Apa calda ajuta la hidratarea organismului dupa ce a stat in repaus pe timpul nopții. Faptul ca adaugi seminețele…


Ce parere ai despre aceasta stire?