Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Consumul de canabis nu a crescut în statele care l-au legalizat

Publicat:

Consumul de marijuana in scop recreativ a fost autorizat in 18 state state americane și in Washington DC.

Un studiu realizat de oamenii de știința de la Journal of the (JAMA) releva faptul ca consumul de canabis nu a crescut in statele SUA unde a fost legalizat.

Consumul de marijuana a fost evaluat inainte și dupa legalizarea acesteia in cele optsprezece state pus Washington DC. Oamenii de știința au chestionat 830.000 de americani cu varsta peste 12 ani cu privire la consumul lor de canabis.

Cercetarea s-a axat pe anii 2008-2017 și ia in considerare…

Citeste articolul mai departe pe ph-online.ro…  

Sursa articol: ph-online.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studiu: Consumul excesiv de alimente ultraprocesate este legat de moartea timpurie și probleme cerebrale

10:55, 10.05.2024 - Un studiu amplu sugereaza ca ar putea exista un motiv serios pentru a va limita consumul de alimente ultraprocesate – moartea timpurie, transmite Washington Post. Studiul, efectuat pe 115.000 de persoane, a constatat ca cei care au consumat cantitați mari de alimente ultraprocesate, in special carne…

Pacientul care a uimit oamenii de știința: a fost infectat cu coronavirus timp de 613 zile

17:00, 21.04.2024 - Cercetatori din Tarile de Jos au raportat cazul unei infectari extrem de prelungite cu COVID-19 la un barbat care a decedat anul trecut si au avertizat in legatura cu aparitia unor variante mai periculoase ale coronavirusului.

Oamenii de știința au descoperit ramașițele celei mai vechi paduri de pe Pamint

04:10, 15.03.2024 - Oamenii de știința britanici de la Universitatea din Cambridge au descoperit ramașițele unei paduri stravechi, care a fost numita cea mai veche de pe Pamint. Zona studiata este situata pe coasta de nord a Devon și Somerset, relateaza "Pravda.ru" cu referire la Journal of the Geological Society. Virsta…

La doi ani dupa ce a legalizat consumul recreativ de canabis, Thailanda il va interzice

14:46, 29.02.2024 - Thailanda va interzice consumul de marijuana in scop recreativ pana la sfarșitul acestui an, dar va continua sa permita utilizarea acesteia in scopuri medicale, a declarat ministrul sanatații intr-un interviu acordat pentru Reuters.

Germania a legalizat consumul de canabis: „Este cea mai mare prostie pe care am auzit-o vreodata"

19:56, 23.02.2024 - Germania s-a alaturat grupului restrans de tari care au legalizat consumul de canabis in scop recreativ, dupa ce Bundestagul (camera inferioara a parlamentului) a adoptat vineri - cu unele amendamente - un proiect de lege cerut de guvernul de coalitie.

Germania a legalizat consumul de canabis

19:11, 23.02.2024 - Germania s-a alaturat grupului restrans de tari care au legalizat consumul de canabis in scop recreativ, dupa ce Bundestagul (camera inferioara a parlamentului) a adoptat vineri - cu unele amendamente - un proiect de lege cerut de guvernul de coalitie for

Consumul de canabis a fost legalizat in Ucraina! Din ce data intra in vigoare noua lege

17:20, 16.02.2024 - Este oficial! Ucraina a legalizat consumul de canabis, in interiorul țarii. Legea a fost promulgata, in urma cu puțin timp, de Volodimir Zelensky și urmeaza sa intre in vigoare curand. Iata ce motive au fost luate in considerare pentru a lua aceasta decizie.

Consumul de canabis, legalizat la granița Romaniei - Legea a fost promulgata

13:36, 16.02.2024 - Legea care legalizeaza consumul medical de canabis a fost promulgata de Volodimir Zelenski , potrivit unei baze de date parlamentare, a relatat joi Reuters, potrivit Agerpres. Peste 6 milioane de persoane, inclusiv pacienti cu cancer, civili cu tulburare de stres post-traumatic si soldati raniti…


Ce parere ai despre aceasta stire?