Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CONSTANȚA. O localitate a intrat în CARANTINĂ din cauza gripei aviare!

Publicat:

Prefectul Constanței, Adrian Nicolaescu, a dispus convocarea în ședința de urgența a Centrului Local de Combatere a Bolilor la Animale, ocazie cu care localitatea Almalau a intrat în carantina din cauza gripei aviare.

"În cadrul ședinței au fost aprobate masurile prezentate de catre DSVSA Constanța care se aplica urmare a confirmarii focarelor în cele doua zone de protecție de trei kilometri - localitatea Almalau și zona de supraveghere de 10 kilometri - Ostrov, Buceag, Gârlița și Esechioi, de catre instituțiile cu responsabilitați în acest sens: DSVSA Constanța, Inspectoratul

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un sofer, posibil drogat, a amenintat un altul cu un cutit, dupa o sicanare in trafic in Mamaia

21:40, 29.04.2024 - Doi șoferi sunt cercetati penal dupa ce luni, pe bulevardul Mamaia, s-au sicanat in trafic, iar unul dintre ei l-a amenintat cu un cutit pe celalalt, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta.

Calvarul unei fete de 13 ani din Constanța. A fost violata ani la rand de propria mama

18:06, 26.04.2024 - O femeie in varsta de 31 de ani a fost arestata preventiv, vineri, pentru ca și-a violat in repetate randuri fiica de 13 ani, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta, potrivit Agerpres. 

DIICOT a prins un 'pește mare', la Constanța: Traficant de cocaina si alte droguri, retinut

17:55, 23.04.2024 - Un barbat a fost retinut, marti, pentru trafic de droguri de mare risc dupa ce a fost depistat ca detinea si comercializa cocaina si alte substante psihoactive, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta.

IPJ Constanta: Șicanare-n trafic, urmata de amenintare cu pistol, la Eforie Sud

10:30, 19.04.2024 - Un tanar de 20 de ani a ajuns sa dea cu subsemnatul la politie, dupa ce a sicanat un alt conducator, pe DC 39, si l a amenintat cu un pistol, anunta Inspectoratul de Politie Judetean IPJ Constanta. Dupa ce si a dat seama de gravitatea situatiei, l a ascuns in compartimentul rotii de rezerva. Agentii…

Un barbat a murit dupa ce a pierdut controlul directiei autoturismului si s-a rasturnat in afara drumului, pe DN 2A

18:40, 18.03.2024 - Un barbat a murit dupa ce, luni, pe DNA 2A, in apropierea satului Stupina, a pierdut controlul directiei autoturismului pe care il conducea si s-a rasturnat in afara partii carosabile, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta.

Intalnire si discutii la ARBDD pe tema gestionarii sacalului auriu in Delta Dunarii

11:30, 24.02.2024 - In data de 22 februarie 2024, la sediul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii A.R.B.D.D. a avut loc intalnirea Guvernatorului A.R.B.D.D. cu reprezentanti ai crescatorilor de animale din perimetrul R.B.D.D., specialisti din cadrul INCDDD Institutul National de Cercetare si Dezvoltare pentru…

Filmau persoane in ipostaze intime dupa care le șantajau. Cați bani au facut din aceasta „afacere”

18:05, 20.02.2024 - Un barbat si o femeie au fost retinuti de politisti dupa ce prin santaj au obtinut peste 30.000 de lei de la persoane care fusesera filmate in ipostaze intime, a informat marti Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta.


Ce parere ai despre aceasta stire?