Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Congresul SUA va aloca 12-15 miliarde de dolari pentru zidul cu Mexicul. McCain: Bariera va fi ineficienta

Publicat:

Congresul SUA intentioneaza sa aloce 12-15 miliarde de dolari, in 2017, pentru construirea zidului dorit de presedintele la frontiera cu Mexicul, o situatie care risca sa amplifice deficitul bugetar si care intampina rezistenta din partea multor congresmeni, inclusiv republicani.

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Donald Trump șocheaza din nou: A amenintat ca va opri ajutorul pentru Ucraina daca va castiga alegerile și l-a numit pe Zelenski „agent de vanzari”

17:40, 17.06.2024 - "Cred ca Zelenski este probabil cel mai bun agent de vanzari care a trait vreodata in randul politicienilor. De fiecare data cand vine in tara noastra, el pleaca cu 60 de miliarde de dolari", a remarcat Trump la un miting de campanie desfasurat pe 15 iunie in orasul Detroit."Acum, iata partea frumoasa!…

Trump. ”Zelenski, cel mai bun agent de vanzari”

17:15, 17.06.2024 - Fostul presedinte republican al SUA, Donald Trump, care urmareste realegerea in aceasta functie, l-a descris pe presedintele ucrainean Volodimir Zelenski drept „cel mai bun agent de vanzari” din randul politicienilor si a sugerat ca, daca in noiembrie castiga alegerile, ar putea sista ajutorul american…

Pentagonul urgenteaza trimiterea de rachete Patriot in Ucraina. Ce arme mai sunt incluse in pachetul de ajutor de 6 miliarde de dolari

09:40, 27.04.2024 - Pentagonul spune ca va „grabi” trimiterea de rachete de aparare aeriana Patriot și muniția de artilerie in Ucraina, ca parte a noului sau pachet de ajutor militar de 6 miliarde de dolari, care vine din ajutorului de 61 de miliarde aprobat de Congresul SUA.

Senatul SUA a aprobat ajutorul de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina. Joe Biden vrea sa trimita arme „chiar din aceasta saptamana”

07:46, 24.04.2024 - Presedintele american, Joe Biden, a afirmat marti ca Statele Unite vor „incepe sa trimita arme si echipamente in Ucraina chiar din aceasta saptamana”, dupa ce Congresul a votat un ajutor mult asteptat pentru Kiev, noteaza AFP, citata de Agerpres.

Ce arme poate primi Ucraina prin pachetul de ajutor de 61 de miliarde de dolari al SUA și cum poate fi schimbat razboiul cu Rusia (BBC)

17:05, 22.04.2024 - Pachetul de ajutor militar de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina a fost aprobat de Congresul SUA și ar putea fi semnat in cateva zile. O analiza BBC detaliaza ce arme ar putea primi ucrainenii și ce diferența ar putea face pe front in incercarea de a opri armata Rusiei sa avanseze.

Trump cearta Europa pentru ca nu ajuta mai mult Ucraina: SUA au trimis deja peste 100 de miliarde de dolari

08:25, 19.04.2024 - Fostul presedinte american Donald Trump, candidat la Casa Alba, a afirmat joi ca SUA a ajutat Ucraina mai mult decat Europa și ii cere sa se „miste” si sa elibereze mai multe fonduri pentru țara invadata de Vladimir Putin, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

Pentagonul aloca 20 miliarde dolari pentru avionul NGAD, care va inlocui F-22 Raptor

00:45, 28.03.2024 - Fortele Aeriene ale SUA aloca aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de lupta NGAD (Next Generation Air Dominance), inlocuitorul pentru F-22 Raptor. NGAD va include nu numai un avion cu echipaj uman, ci si drone de lupta fara pilot, no

Pentagonul aloca 20 miliarde dolari pentru dezvoltarea avionului care-l va inlocui pe F-22 Raptor

23:45, 27.03.2024 - Fortele Aeriene ale SUA aloca aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de lupta NGAD (Next Generation Air Dominance), inlocuitorul pentru F-22 Raptor. NGAD va include nu numai un avion cu echipaj uman, ci si drone de lupta fara pilot, noteaza Monitorul Apararii. Lucru la avionul…


Ce parere ai despre aceasta stire?