Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Conflict în direct Mititelu - Gabi Enache: „A fost o batjocură totală!” vs. „E un mercenar ordinar aflat în vacanță. Se poartă ca un refugiat din Ucraina”

Publicat:

Fundașul dreapta (32 de ani) a fost invitatul zilei la GSP LIVE, acolo unde a vorbit despre problemele pe care le-a avut la FCU Craiova. Fotbalistul a fost prezentat la formația lui in decembrie 2021, dar a putut juca abia in iulie 2022, dupa ce oltenii au scapat de interdicția la transferuri și l-au putut inregistra. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Joe Biden: "Pachetul pentru Ucraina, o investiție in securitatea Europei" | Kremlinul: "SUA sunt direct implicate in acest conflict!"

15:50, 25.04.2024 - De la promulgarea legii privind ajutorul pentru Ucraina și pana la trimiterea efectiva de armament in țara atacata de Rusia este "o chestiune de ore", arata un mesaj al președintelui Joe Biden.

Europa sta pe un butoi de pulbere - Rusia, acuze dure la adresa Marii Britanie: 'Se implica in mod direct in conflict'

08:55, 12.04.2024 - Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB) a declarat joi ca serviciul special naval britanic a operat in Ucraina si a ajutat fortele ucrainene sa desfasoare tentative de operatiuni impotriva fortelor ruse, informeaza Reuters.

Lena Enache, vacanța fara soțul ei! Decizia luata de blondina, dupa mai bine de opt ani de relație cu fotbalistul

23:00, 10.04.2024 - Soția lu Gabi Enache, prima vacanța fara soțul ei. Decizia pe care a luat-o Lena Enache, dupa mai bine de opt ani de relație cu fotbalistul. Cum iși incarca blondina bateriile și ce ii place cel mai mult sa faca.

Ucraineanul Oleksandr Zincenko, fotbalist la Arsenal Londra, dupa ce a fost redusa varsta de mobilizare militara: „M-as duce sa lupt”

22:21, 05.04.2024 - Fotbalistul echipei Arsenal, ucraineanul Oleksandr Zincenko, a declarat la BBC Newsnight ca ar parasi Marea Britanie pentru a lupta in Ucraina daca ar fi chemat sa o faca, informeaza News.ro.Jucatorul in varsta de 27 de ani a declarat pentru BBC Newsnight ca a donat aproximativ un milion de lire sterline…

Fotbalistul lui Arsenal Londra, donație uriașa pentru ucrainenii afectați de razboi: „M-aș duce sa lupt”

21:50, 05.04.2024 - Fundașul stanga al englezilor de la Arsenal Londra, Oleksandr Zinchenko, a vorbit despre razboiul din Ucraina, țara sa natala, anunțand ca ar merge pentru a lupta daca i s-ar cere acest lucru.

Lena Enache, oprita in ultimul moment! » Soția lui Gabi Enache n-a mai suportat sa vada cum e umilit fotbalistul: „Chiar va bateți joc de o familie intreaga?”

12:35, 30.03.2024 - Lena Enache, soția lui Gabi Enache, a fost la un pas sa faca un gest disperat, in urma cu un an. Reacția ei a venit dupa ce fotbalistul in varsta de 33 de ani a intrat intr-un conflict cu patronul lui FCU Craiova, Adrian Mititelu. Dupa ce a plecat de la FCU Craiova, Enache a povestit pas cu pas cum…

Transferul anunțat de FCU Craiova astazi » Fotbalistul este eligibil pentru regula U21

15:10, 26.03.2024 - FCU Craiova, ocupanta locului 13 de baraj din Superliga Romaniei, a anunțat marți, prin intermediul rețelelor sociale, aducerea lui Tudor Oltean (21 de ani), fundaș stanga, in Banie. Tudor Oltean se va alatura lotului echipei patronate de Adrian Mititelu incepand din sezonul urmator, contractul sau…

Plecat cu scandal de la FCU Craiova, Gabi Enache și-a gasit echipa. Lena a facut anunțul

13:00, 03.02.2024 - Lena Enache, soția fotbalistului Gabriel Enache (33 de ani), a transmis ca partenerul ei și-a gasit echipa și ca urmeaza sa semneze in scurt timp. Ea a lasat de ințeles ca este vorba despre o formație din zona Golfului. Fara club de o jumatate de an, din iulie 2023, Gabriel Enache s-ar pregati pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?