Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Confesiunile unei femei bisexuale. "Femei străine vor să se culce cu mine, bărbaţii vor partide în trei. Distracţia e dublă" FOTO

Publicat:

Tanara are 29 de ani iar show-ul ei a primit multe critici pozitive pentru faptul ca expune cu acuarețe situațiile prin care trec persoanele bisexuale, scrie stirinebune.gsp.ro.

"Dupa ce fostul meu prieten a aflat ca sunt bisexuala, m-a intrebat imediat daca poate sa ma priveasca in timp ce ma culc cu alta femeie", a declarat Hannah pentru .

Ea a povestit multe momente din viața ei de bisexuala: "Am intalnit femei pe care nu le cunoșteam, dar vroiau sa se culce cu mine. In cazul barbaților, cel mai des aceștia iși doresc partide in trei. In orice caz, pentru mine distracția…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum se descurca Elena Viscu, dupa divorțul de CRBL. Așa arata viața de femeie singura / PAPARAZZI

23:06, 02.06.2024 - Elena Viscu se descurca de minune, dupa divorțul de CRBL. Ei bine, așa arata viața de femeie singura! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” ei și au surprins-o in ipostaze de senzație.

Jumatate dintre femeile care lucreaza se confrunta cu un nivel de stres mai mare decat in urma cu un an

12:35, 21.05.2024 - Jumatate dintre femeile care lucreaza se confrunta cu un nivel de stres mai mare decat in urma cu un an, iar o pondere similara, de 49%, in crestere fata de 2023, declara ca angajatorii nu le sustin in eforturile de a-si echilibra raportul dintre responsabilitatile profesionale si angajamentele din…

Xtra Night Show. In ce relații a ramas Catalin Botezatu cu femeile din viața lui. Dezvaluirile facute de designer: „Am suferit”

01:26, 15.05.2024 - Catalin Botezatu este un adevarat Don Juan in showbizul romanesc și a avut la brațul sau numeroase femei frumoase. Designerul a marturisit ca a suferit in urma relațiilor, dar a preferat sa fie cat mai discret in astfel de momente. In ce relații a ramas cu fostele partenere dupa ce și-au spus „adio”.

Studiul care confirma mitul despre durata de viața a femeilor și barbaților: problema pe care o intampina mai des femeile

09:55, 04.05.2024 - Femeile traiesc mai mult decat barbatii, dar au mai multi ani de sanatate precara, potrivit unei analize a diferentelor de sanatate intre femei si barbati la nivel mondial, care, potrivit expertilor, subliniaza nevoia urgenta de actiune pentru a imbunatati sanatatea femeilor, informeaza News.ro.

NEGLIJENȚA MEDICALA O femeie gravida in patru luni și-a pierdut viața

11:05, 03.04.2024 - Reprezentanții spitalului susțin ca pacienta a fost monitorizata indeaproape și ca nu au gasit inca o explicație pentru deteriorarea rapida a starii sale de sanatate. The post NEGLIJENȚA MEDICALA O femeie gravida in patru luni și-a pierdut viața first appeared on Informatia Zilei .

In timp dor din ce in ce mai putin cuvintele, insa ce doare in politica in general este lipsa de incredere

09:50, 24.03.2024 - Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu (PNL), a afirmat, referitor la femeile in politica, faptul ca procentul acestora a scazut in Parlamentul Romaniei. Gorghiu a explicat ca barbatii din politica in general nu abordeaza teme precum educatia copiilor, sanatatea acestora sau depresia post-natala. Intrebata…

Alexandru Dobrescu, surprins cu o femeie superba! Fostul iubit al Cristinei Cioran a uitat de actrița? / PAPARAZZI

22:55, 20.03.2024 - Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui Alexandru Dobrescu și l-au surprins cu o femeie superba. Fostul iubit al Cristinei Cioran a dat-o uitarii pe vedeta și și-a refacut viața? Iata ce imagini avem cu fostul partener de viața al celebrei actrițe!

Portretul femeilor din Moldova: Au un nivel de instruire mai inalt decat barbatii, dar salarii mai mici

16:25, 20.03.2024 - Femeile din Moldova traiesc mai mult decat barbații, au un nivel de instruire mai inalt, dar caștiga mai puțin. Cel puțin așa arata datele Biroului Național de Statistica, facute publice.


Ce parere ai despre aceasta stire?