Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Condamnarea definitivă la închisoare a lui Gheorghe Nichita confirmă prăbușirea definitivă a PSD la Iași (P)

Publicat:

Cea mai mare catastrofa politica si administrativa din istoria Iasului, fostul baron PSD-ist , isi primeste finalmente pedeapsa. A stat 14 ani primar, timp in care a compromis toate marile proiecte, a creat retele mafiotizate, a deschis drumul catre oligarhizarea orasului. A stigmatizat orasul si l-a izolat la nivel national. A ratat toate competitiile posibile in raport cu alte mari municipii. , liderul de un deceniu si jumatate al PSD la (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Mario Iorgulescu ar putea scapa de condamnarea de 13 ani și 8 luni de inchisoare! Ce decizie a luat instanța

17:30, 15.03.2024 - Vești bune pentru Mario Iorgulescu! Fiul lui Gino Iorgulescu ar putea scapa de condamnarea de 13 ani și 8 luni de inchisoare, dupa ce instanța a luat o decizie neașteptata. Mario Iorgulescu urmeaza sa treaca curand printr-un nou proces, cand va afla ce se va intampla.

Cazul Daniel Horodniceanu. Procurorul șef care a sfidat polițiștii de la Rutiera a SCAPAT de sancțiune

14:55, 11.03.2024 - „In unanimitate: Respinge cererea de sesizare a Curtii de Justitie a Uniunii Europene, formulata de recurentul-parat Horodniceanu Daniel Constantin in temeiul art. 267 TFUE. Respinge, ca nefondat, recursul declarat de recurenta-reclamanta Inspec?ia Judiciara impotriva Hotararii nr. 11P din 8 noiembrie…

Ciprian Pian, liderul clanului Duduianu, a fost eliberat din inchisoare. Decizia este definitiva. Primele declarații: ”Nu ma doboara nimic pe pamant”

10:25, 17.02.2024 - Dupa jumatate de an de la scandalul in care a fost implicat, Ciprian Pian a fost eliberat din inchisoare. Decizia instanței este definitiva, iar liderul clanului Duduianu a fost lasat sa plece acasa din arestul preventiv. Ciprian Pian a facut primele declarații, imediat dupa ce a ieșit din arest.

Victor Micula, condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare. Sentiința nu este definitiva, iar fapta se prescrie in august

09:45, 13.02.2024 - Judecatoria Oradea l-a condamnat pe milionarul Victor Micula, fiul omului de afaceri Viorel Micula, la 2 ani de detentie in dosarul in care este acuzat de nerespectarea regimului armelor si munitiilor.In 2019 a tras cu o arma de asalt pe un pod din Oradea. Sentința nu este insa definitiva, iar faptele…

Victor Micula, condamnat la doi de inchisoare cu executare. Sentința Judecatoriei Oradea nu este definitiva 

13:50, 12.02.2024 - Judecatoria Oradea a decis sa-l condamne pe Victor Micula, fiul omului de afaceri Ioan Micula, la doi ani de inchisoare cu executare intr-un dosar de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.  

Parintii din Prahova, care si-au omorat fetița de 2 ani, au primit 20 de ani de inchisoare. Decizia nu este definitiva

13:55, 07.02.2024 - Parintii din Prahova, care si-au omorat fetița de 2 ani, au primit 20 de ani de inchisoare. Și bunica micuței a fost condamnata la inchisoare. Cu toate acestea, decizia nu este una definitiva.


Ce parere ai despre aceasta stire?