Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Comisia Europeană cere României şi altor 11 state membre să respecte legislaţia UE în ceea ce priveşte poluarea atmosferică şi să îşi reducă emisiile de mai mulţi poluanţi

Publicat:

Directiva NEC stabileste angajamente nationale de reducere a emisiilor pentru cinci poluanti atmosferici importanti: oxizii de azot (NOx), compusii organici volatili nemetanici (COVnm), dioxidul de sulf (SO2), amoniacul (NH3) si particulele fine (PM2,5), arata comunicatul de presa al .   Acesti poluanti contribuie la calitatea slaba a aerului, avand un impact negativ semnificativ asupra sanatatii umane si a mediului. Angajamentele nationale trebuie indeplinite de fiecare stat membru in fiecare an intre 2020 si 2029, incepand cu 2030 fiind prevazute reduceri mai ambitioase. Statele

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noua state membre ale UE au refuzat sa semneze declaratia de promovare a drepturilor LGBT+

16:41, 18.05.2024 - Noua state ale Uniunii Europene (Bulgaria, Cehia, Croatia, Italia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia si Ungaria) nu au semnat o declaratie pentru promovarea politicilor in favoarea comunitatilor LGBTIQ+, prezentata vineri tarilor membre de presedintia belgiana a Consiliului UE, informeaza agentiile…

Romania a semnat declarația comuna privind viitorul politicii de coeziune

14:40, 16.05.2024 - Pentru a veni in intampinarea preocuparilor Comisiei Europene privind viitorul politicii de coeziune, Președinția ceha a Grupului Vișegrad a organizat, in perioada 13-14 mai 2024, reuniunea miniștrilor responsabili pentru politica de coeziune din Polonia, Ungaria, Slovacia, Bulgaria, Croația, Estonia,…

Ziua Europei, sarbatorita in stil mare

09:15, 09.05.2024 - Europa e in sarbatoare. Astazi, ca in fiecare an din 1985 incoace, europenii sarbatoresc pacea și unitatea pe Batranul continent. Data de 9 Mai marcheaza aniversarea momentului istoric reprezentat de „Declarația Schuman”.     La 9 mai 1950, ministrul francez al Afacerilor Externe, Robert Schuman, propunea…

Incetinire economica și insolvențe in creștere: care sunt perspectivele pentru companiile din ECE?

15:30, 25.04.2024 - • Insolvențele in Europa Centrala și de Est (CEE) in creștere in 2023 • Noua țari au inregistrat un numar mai mare de insolvențe (Republica Ceha, Estonia, Ungaria, Lituania, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Romania1), iar trei țari au raportat scaderi ale acestora (Bulgaria, Croația și Letonia)…

Klaus Iohannis este un „candidat rezonabil” la sefia NATO, afirma Slovacia, care nu dezvaluie daca il susține pe acesta sau pe Mark Rutte

21:35, 04.04.2024 - Candidatura lui Klaus Iohannis la conducerea NATO este legitima, a declarat joi, 4 aprilie, ministrul slovac de externe Juraj Blanar, care nu a exprimat insa sprijinul tarii sale pentru actualul presedinte roman, ci a spus ca asteapta sa vada cum intentioneaza cei doi candidati sa protejeze interesele…

Mecanismul economic la turație maxima – sar șuruburile din el

10:11, 26.03.2024 - Romania se confrunta in continuare cu probleme legate de conturile finantelor publice si ale balantei externe. Avertismentul vine de Comisia Europeana. Am fost puși pe o lista cu alte cinci state membre UE ale caror performanțe economice au fost luate la puricat: Cipru, Olanda, Slovacia, Spania si Suedia.…

Bulgaria a depasit Romania in privinta deceselor in accidente rutiere. Unde sunt cele mai sigure drumuri

15:26, 08.03.2024 - In 2023, Romania a inregistrat 81 de decese cauzate de accidente rutiere la un milion de locuritori, fiind devansata de Bulgaria, care a raportat 82 de decese la un milion de locuitori. Cele doua tari au cele mai ridicate rate ale mortalitatii in 2023, aproape dublu fata de media din UE (46), conform…

Salariul a ajuns sa fie inghițit de mancare. Sondajul Eurostat care arata pe ce se duc banii romanilor, in comparație cu restul Europei

11:01, 05.03.2024 - Un sondaj Eurostat recent evidențiaza faptul ca romanii aloca cea mai mare parte a veniturilor lor lunare pentru achiziționarea alimentelor. In clasamentul european, țara noastra ocupa primul loc cu un procent de 23,7%, subliniind astfel provocarile economice cu care se confrunta cetațenii Romaniei…


Ce parere ai despre aceasta stire?