Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Comisarul din Orhei a fost DEMIS! Polițistul suspectat de complicitate, în arest!

Publicat:

Comisarul de poliție din Orhei, , a fost demis din funcție. Despre acesta a declarat acum cateva minunte minstrul , . De asemenea, a fost demis agentul rutier . Pe numele acestuia, Judecatoria a emis astazi un mandat de arest pentru 30 de zile. Cojocaru este invinuit de complicitatea in omorul lui .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Cazul Anei-Maria: Procurorii mai cer 30 de zile de arest pentru suspect

13:26, 14.05.2024 - Procurorii cer inca 30 de zile de arest pentru șoferul acuzat de rapirea și omorul Anei-Maria in virsta de 19 ani de la Orhei, noteaza Noi.md. {{746447}} Magistrații urmeaza sa se pronunțe in amiaza zilei de 14 mai asupra acestui demers. Reamintim ca pe 12 aprilie, o tinara insarcinata a disparut la…

Gheorghe Cotorobai, suspectat de uciderea Anei Maria, pus oficial sub invinuire: Este acuzat de omor cu circumstanțe agravante

11:30, 29.04.2024 - Barbatu l suspectat de omorul Anei-Maria Guja, tanara insarcinata din Orhei, a fost pus sub invinuirea de omor cu circumstanțe agravante. Informația a fost confirmata, pentru UNIMEDIA, de catre Violina Moraru, consultanta a Procurorului General, responsabila de comunicare cu mass-media.

Gheorghe Cotorobai, suspectat de omorul Anei-Maria, pus oficial sub invinuire: Este acuzat și ca a rapit-o pe tanara insarcinata

11:10, 29.04.2024 - Barbatu l suspectat de omorul Anei-Maria Guja, tanara insarcinata din Orhei, a fost pus sub invinuirea de omor cu circumstanțe agravante. Informația a fost confirmata, pentru UNIMEDIA, de catre Violina Moraru, consultanta a Procurorului General, responsabila de comunicare cu mass-media.

„Caracal din Moldova”: Ce spune fratele barbatului suspectat de omorul Anei-Maria, tanara insarcinata de la Orhei

10:35, 21.04.2024 - Fratele barbatului reținut pentru omorul Anei-Maria Guja, tanara insarcinata din Orhei, afirma ca acesta este nevinovat. Barbatul a postat mai multe comentarii pe rețele, in care ii ia apararea suspectului.

Poliția a gasit fata, vazuta in mașina șoferului suspectat in dispariția tinerei de la Orhei: Aceasta este audiata

12:05, 20.04.2024 - Tanara surprinsa de camerele de monitorizare din trafic in mașina șoferului care ar fi vinovat de dispariția fetei de la Orhei, cu puțin timp inainte de a fi reținut a fost identificata. La moment aceasta este audiata de oamenii legii.

Ultima ora! Șoferul masinii in care a urcat Ana, tanara disparuta din Orhei, plasat in arest pentru 30 de zile

17:40, 19.04.2024 - Șoferul mașinii in care a urcat Ana-Maria Guja, tanara insarcinata din Orhei, inainte de a disparea, a fost plasat in arest preventiv pentru 30 de zile. Informația a fost confirmata pentru UNIMEDIA, de catre Violina Moraru, consultanta a Procurorului, responsabila de comunicare cu mass-media.

Aradeanul care a batut un polițist pana l-a bagat in spital, trimis in judecata in stare de arest

10:25, 18.04.2024 - Tanarul care a batut un agent de poliție, in fața unui bar din Ineu (județul Arad), a fost trimis in judecata. Polițistul a suferit leziuni ce necesita pentru vindecare 10 – 12 zile de ingrijiri medicale.


Ce parere ai despre aceasta stire?