Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Comandamentul american pentru Pacific devine "Indo-Pacific"

Publicat:

Pentagonul a decis sa schimbe numele comandamentului sau militar pentru zona Pacific (PACOM) pentru a tine cont de importanta strategica tot mai mare a Indiei in regiune, a anuntat miercuri secretarul american al Apararii, , relateaza AFP.

"Ca o recunoastere a legaturii in crestere dintre oceanele Pacific si Indian, schimbam astazi (miercuri) numele Comandamentului american pentru Pacific in Comandamentul american pentru Indo-Pacific", a declarat la baza de la , in Hawaii.

"De mai multe decenii, comandamentul s-a adaptat in numeroase randuri…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Joe Biden, reacție dupa ce Camera Reprezentanților a aprobat un ajutor de 61 de miliarde pentru Ucraina

22:30, 20.04.2024 - Presedintele american Joe Biden afirma ca adoptarea de catre Camera Reprezentantilor a proiectelor de lege privind ajutorul pentru Ucraina, Israel si regiunea Indo-Pacific transmite un "mesaj clar" despre leadership-ul american in lume, relateaza CNN.

Constanta: Vizita Șefului Statului Major al Apararii la Brigada 9 Mecanizata Marasesti (GALERIE FOTO)

18:20, 12.04.2024 - Astazi, 12 aprilie, la sediul comandamentului Brigazii 9 Mecanizata "Marasesti" s a desfasurat o vizita a Sefului Statului Major al Apararii, general Vlad Gheorghita, transmite Brigada 9 Mecanizata "Marasesti". Astazi, 12 aprilie, la sediul comandamentului Brigazii 9 Mecanizata "Marasesti" s a desfasurat…

Secretarul american al apararii va fi audiat in Congresul SUA pentru ca si-a ascuns boala: „Comandantul suprem nu a stiut ca secretarul apararii este scos din lupta“

10:30, 29.02.2024 - Secretarul american al apararii, Lloyd Austin, va trebui sa explice joi Congresului Statelor Unite motivele pentru care a ascuns fata de presedintele Joe Biden si fata de numarul doi de la Pentagon ca a fost operat de cancer la prostata, transmite Reuters.

Razboi in Ucraina, ziua 722. SUA nu vor renunța la susținerea Ucrainei, afirma secretarul american al Apararii

00:10, 15.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 722. Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, a declarat ca SUA nu vor renunța la susținerea Ucrainei chiar daca administrația președintelui Joe Biden a ramas fara bani pentru Kiev.

Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, si-a anulat deplasarea la Bruxelles, dupa noua spitalizare

09:00, 13.02.2024 - Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, si-a anulat deplasarea la Bruxelles, unde urma sa discute despre apararea NATO, dupa ce a fost internat intr-un spital militar pentru a doua oara de la inceputul anului, a anuntat luni Pentagonul, relateaza Reuters.

Ministrul american al Apararii, Lloyd Austin, spitalizat din nou și supus unor „tratamente intensive”

16:56, 12.02.2024 - Pentagonul a anunțat oficial ca duminica, 11 februarie, ministrul american al Apararii, Lloyd Austin, a fost admis intr-o unitate pentru „ingrijiri intensive”, dupa ce a fost din nou spitalizat pentru „probleme urgente de vezica”. Inainte de a merge la spital, domnia sa i-a delegat toate funcțiile adjunctei…

Secretarul american al Apararii, internat din nou in spital. Lloyd Austin si-a delegat atributiile

07:51, 12.02.2024 - Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, ale carui spitalizari pastrate secrete au starnit controverse, a fost internat din nou in spital duminica si si-a delegat atributiile adjunctei sale.

Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, a fost internat din nou in spital

00:01, 12.02.2024 - Secretarul american al Apararii Lloyd Austin, ale carui spitalizari pastrate secrete au starnit controverse, a fost din nou internat in spital, a anuntat duminica Pentagonul, precizand ca situatia a fost adusa la cunostinta Casei Albe, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?