Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

COLECŢIA lui de obiecte NAZISTE este MAI MARE decât ARMATA daneză şi belgiană la un loc! Bărbatul care DEŢINE 88 de TANCURI şi lucruri care i-au aparţinut lui ADOLF HITLER | GALERIE FOTO

Publicat:

Fiul unui milionar, , doarme in patul lui Hitler. Barbatul detine si cea mai mare colectie de obiecte din perioada nazismului, printre care si Mercedes-ul G4 cu care Hitler a intrat in .

 are 55 de ani, iar valoarea averii sale este de circa 120 de milioane de lire. Locuieste în Leicestershire, unde are în grija proprietatile tatalui lui si se ocupa de managementul and , potrivit theguardian.com.

Când avea cinci ani, Kevin a primit un cadou, un lucru neobisnuit pe care…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum iși pedepsește Catalin Zmarandescu cei doi copii mici, atunci cand se cearta. „Nu exista așa ceva. Incerc sa le explic”

14:15, 08.05.2024 - Catalin Zmaramdescu și Luiza Zmaramdescu au impreuna doi copii, pe Matilda de 6 ani și pe Vladimir, in varsta de 4 ani. Copiii din prima casatorie a sportivului sunt deja la varsta a care l-au facut bunicCatalin Zmaramdescu a vorbit despre timpul petrecut cu cei doi copii mai mici ai lui și despre activitațile…

Procurorii polonezi au inchis ancheta privind scheletele din "Barlogul Lupului", fosta baza a lui Hitler, fara sa afle ale cui erau

12:56, 07.05.2024 - Procurorii polonezi au incheiat ancheta privind scheletele umane fara maini și picioare descoperite in 24 februarie de arheologi la o fosta baza militara a Germaniei naziste in Polonia. Erau intr-o stare avansata de degradare și nu s-a putut stabili cauza morții, scrie The Washington Post.

Un hotel din Ljubljana va scoate la licitație patul pe care a dormit Cristiano Ronaldo

18:10, 01.04.2024 - Un hotel din Ljubljana va scoate la licitatie in scopuri caritabile patul pe care a dormit starul fotbalului Cristiano Ronaldo saptamana trecuta, relateaza luni site-ul 24ur, scrie EFE, preluata de Agerpres.

Cea mai recenta fotografie cu Vulpița! Unde locuiește acum, dupa ce s-a intors in Romania

09:21, 25.03.2024 - Vulpița s-a intors in Romania, dupa o scurta perioada petrecuta in Germania. Veronica Stegaru a plecat din Blagești la inceputul lunii februarie și a stat in Berlin, dar de curand, s-a intors acasa.

Dani Oțil, impresionat de cazul lui Radu Ayan, baiatul disparut in Botoșani. Soacra prezentatorului locuiește tot in Tudora: ”E un miracol” / VIDEO

08:55, 19.03.2024 - Cazul baiețelului de 2 ani din Botoșani a ajuns in atenția tuturor și a uluit o țara intreaga, inclusiv pe Dani Oțil. Prezentatorul de la Neatza cu Razvan și Dani a aflat de ceea ce s-a intamplat de la soacra lui, care locuiește tot in Tudora. Iata ce parere are!

Cum arata casa in care locuiește Vica Blochina. Are cada de cristal, iar patul e facut din piele de crocodil

17:35, 12.03.2024 - Vica Blochina locuiește intr-un apartament din București, care ar fi fost achiziționat de Victor Pițurca in urma cu cațiva ani, potrivit informațiilor aparute in presa mondena. Iata imagini din interiorul luxos!

Cum arata casa in care locuiește Liviu Varciu cu familia lui. Vila de lux e dotata cu buncar și o sala de cinema cu 8 locuri

08:16, 29.02.2024 - Cum arata casa in care locuiește Liviu Varciu cu familia lui. Vila de lux e dotata cu buncar și o sala de cinema cu 8 locuri Continue reading Cum arata casa in care locuiește Liviu Varciu cu familia lui. Vila de lux e dotata cu buncar și o sala de cinema cu 8 locuri at Tabu.

VIDEO - Donald Trump, apel la istorie: 'Rusia e o mașinarie de razboi. L-au invins pe Hitler și Napoleon!'

18:26, 22.02.2024 - Donald Trump – posibil nou președinte in SUA – a laudat armata Rusiei pentru priceperea sa. El a invocat date istorice in acest sens. „Rusia, ce au facut? L-au invins pe Hitler, l-au invins pe Napoleon. Da, sunt o mașina de razboi”, a declarat Trump marti la o reuniune politica in South Carolina.Trump…


Ce parere ai despre aceasta stire?