Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

COD RUŞU de caniculă. Harta zonelor afectate

Publicat:

de Meteologie a emis o averizare cod rosu de canicula pentru a doua oara in istoria sa. Codului rosu din judetele Bihor si Arad i se mai adauga doua avertizari cod galben si cod potocaliu.Miercuri, 8 iulie, canicula va persista si se va accentua.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Meteorologii au emis Cod Galben de furtuni și vijelii pentru aproape jumatate de țara/ HARTA zonelor vizate

10:30, 28.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis avertizare Cod Galben de averse cu caracter torențial și vijelii, in cea mai mare parte a Moldovei, estul Transilvaniei, in Carpații Orientali și jumatatea de est a Carpaților Meridionali.

Cod galben de furtuni in 20 de judete din vestul țarii, pana la ora 22.00. Harta zonelor afectate

11:16, 25.05.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, sambata, o atentionare Cod galben de vreme instabila, valabila pana la orele serii in zone din 20 de judete din Crisana, Maramures si Transilvania.

Cod galben de inundații in șase județe. Cat timp se menține pericolul

11:45, 24.05.2024 - ”Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a instituit Codul galben pentru rauri din nord - vestul tarii, valabil incepand de astazi, de la ora 12:00, pana sambata dimineata, la ora 7:00. Astfel, sunt posibile depasiri ale cotelor de atentie pe rauri din bazinele hidrografice: Somes…

Meteorologii au emis avertizare Cod Galben pentru 18 județe/ Harta zonelor vizate

11:56, 17.05.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis vineri dimineata o atentionare Cod Galben de intensificari ale vantului pentru 18 judete, valabila pana la ora 23:00, informeaza Agerpres.

Harta radonului in Romania, gazul radioactiv ucigaș

16:11, 23.04.2024 - Sunt date alarmante! A crescut numarul cazurilor de cancer pulmonar la nefumatori, iar un motiv este iradierea cu radon, un gaz radioactiv incolor și inodor foarte periculos pentru sanatate daca se acumuleaza in cladiri. Cercetatorii de la Universitatea Babeș-Bolyai avertizeaza ca in cladirile publice…

Avertisment ANM de ultim moment! Cod Galben de viscol. Lista zonelor din țara unde ninge abundent

08:00, 21.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod Galben de viscol. Iata lista zonelor din țara unde ninge abundent!

Anunț ANM de ultima ora! Avertizare de ninsori și viscol in Romania. Lista zonelor afectate de ciclonul polar

10:50, 19.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori și viscol in Romania. Iata lista zonelor afectate de ciclonul polar!

Cod galben de inundatii pe raurile din 3 judetele, pana vineri dimineata. Zonele vizate

11:45, 07.03.2024 - Astfel, potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA), in intervalul 7 martie, ora 12:00 - 8 martie, ora 9:00, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si de niveluri,…


Ce parere ai despre aceasta stire?