Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cod roşu de poluare la Beijing. Meteorologii avertizează că situatia se va înrăutăţi

Publicat:

China se confrunta cu un nivel de poluare extrema, care afecteaza o suprafata de aproape 1,5 milioane de kilometri patrati. este sub cod rosu de poluare, iar meteorologii avertizeaza ca situatia se va inrautati.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bancile chineze refuza tranzacții cu cele rusești

13:55, 03.05.2024 - Bancile chineze refuza tranzacții cu cele rusești. Se intampla acest lucru dupa ce Statele Unite au amenințat ca ar putea impune sancțiuni sistemului bancar din China, țara pe care o acuza ca alimenteaza efortul de razboi al Moscovei. Situația ii afecteaza, in special, pe micii exportatori și fluxurile…

Cancelarul Olaf Scholz avertizeaza Iranul, cerandu-i sa opreasca atacurile impotriva Israelului

22:10, 14.04.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a avertizat duminica Iranul in privința unor noi atacuri asupra Israelului, in timp ce escaladarea conflictului din Orientul Mijlociu a umbrit inceputul turneului sau de trei zile in China.

Ursula von der Leyen avertizeaza China cu privire la practicile comerciale neloiale

22:40, 09.04.2024 - Sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat marti ca Europa trebuie sa discute dur cu China cu privire la practicile sale comerciale, percepute ca neloiale, in mod similar apelurilor facute in ziua precedenta de secretarul Trezoreriei SUA, Janet Yellen.

Xi Jinping il avertizeaza in termeni duri pe Joe Biden: 'Nu o sa stam cu mainile incrucișate!'/ De la ce a inceput scandalul intre China și SUA?

22:50, 05.04.2024 - Secretara Trezoreriei SUA, Janet Yellen, a exprimat vineri preocuparea tarii sale fata de "sprijinul direct si indirect" pe care Beijingul il ofera unor sectoare economice si care "provoaca un exces de capacitate industriala chineza", consemneaza agentia EFE, informeaza Agerpres.

Eadu Cristescu, despre situația de la Poșta Romana. Avem un director general liberal, a carui agenda dupa numire cuprinde doua puncte mari, ambele suspecte

18:40, 02.04.2024 - Eadu Cristescu, despre situația de la Poșta Romana. Avem un director general liberal, a carui agenda dupa numire cuprinde doua puncte mari, ambele suspecteDeputatul PSD Radu Cristescu a comentat, pe Facebook, in stilu-i caracteristic, situația grevei generale de la Poșta Romana."Bizara situație…

Clujeanul Marius Balo, in greva foamei pentru romanca intemnițata in condiții grele, in China: „Nu voi mai gusta niciun fel de hrana pana cand nu se va rezolva situația ei”

12:51, 02.04.2024 - Clujeanul Marius Balo, inchis in trecut pentru 8 ani in China, face un apel disperat pentru salvarea Alinei Apostol, aflata intr-o situație similara, in condiții de temnița grea. Acesta face greva foamei pana cand autoritațile statului se vor implica in acest caz.

Cel mai mare producator de panouri solare din lume avertizeaza asupra sfarșitului industriei

08:20, 10.03.2024 - LONGi Green Energy Technology face apel la guvernul chinez sa reglementeze prețurile pentru a salva producatorii de panouri solare de la faliment. Intr-un moment de criza pentru industria panourilor solare, cel mai mare producator global, compania chineza LONGi Green Energy Technology, anunța ca prețurile…

Anunț ANM! Val de praf saharian peste Romania! Meteorologii avertizeaza: "Pot aparea așa-numitele ploi sangerii, iar calitatea aerului se va inrautati"

11:46, 29.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie anunța ca, dupa ciclonul mediteranean, un val de praf saharian va traversa Romania. Specialiștii avertizeaza: persoanele care sufera de anumite afecțiuni trebuie sa fie extrem de atente in aceasta perioada.


Ce parere ai despre aceasta stire?