Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

COD ROŞU de inundaţii în sudul Bulgariei. Un sat a fost lovit de un val înalt de trei metri

Publicat:

Zeci de gospodarii au fost inundate in satul Biser, judetul Haskovo, in urma ruperii zidului unui lac de acumulare. Potrivit localnicilor, satul a fost lovit de un val de trei metri in inaltime.

Nu sunt date despre persoane ranite sau disparute, dar pagubele materiale sunt semnificative. Critica este si situatia din orasul Ivailovgrad, judetul Smolian. Si acolo sunt case inundate, iar populatia a fost indemnata sa se pregateasca pentru evacuare in cazul in care barajul din apropiere nu va rezista, scrie Agerpres.

In timp ce sudul Bulgariei se afla in…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Polițist din Iași, in stare critica dupa ce a fost lovit cu mașina de o șoferița incepatoare. Ce șanse ii dau medicii

17:55, 12.05.2024 - Un polițist din județul Iași a fost transportat de urgența la spital, in cursul zilei de sambata, 11 mai 2024, dupa ce a fost lovit de un autoturism la volanul caruia se afla o șoferița incepatoare.

Accident cumplit pe DN6: Un barbat a murit dupa ce mașina in care se afla a lovit un cap de pod

22:00, 06.05.2024 - Un barbat a murit in urma unui accident care a avut loc duminica pe DN 6, in localitatea Sadova Veche, din județul Caraș-Severin. Un autoturism a lovit duminica un cap de pod pe DN 6, in Sadova Veche, județul Caraș-Severin, iar in urma evenimentului rutier un barbat a murit.

Crater creaza panica la Slanic , județul Prahova

22:45, 25.04.2024 - Un crater cu adancimea de doi metri și o suprafața de 60 de metri patrați a determinat evacuarea a 20 de persoane și devierea traficului in Slanic, Prahova. The post Crater creaza panica la Slanic , județul Prahova first appeared on Informatia Zilei .

In judetul Sibiu: Un sofer baut a lovit un politist rutier, aflat in timpul controlului. Ce alcoolemie i-a fost gasita

21:40, 20.04.2024 - Accident grav in localitatea Sura Mica din judetul Sibiu. Un politist, aflat in timpul activitatilor de control in trafic, a fost lovit la picior de catre conducatorul unui autoturism. Barbatul s a dovedit a fi si baut.Conform informatiilor preliminare, politistul se afla in mijlocul unor activitati…

Accident cu 6 victime in județul Argeș. O persoana este in stare critica

08:45, 03.04.2024 - La fața locului au intervenit mai multe echipaje de descarcerare, dar și 6 ambulanțe. O femeie de 44 de ani, incarcerata și inconștienta, a fost preluata de urgența și transportata la spital.Celelalte 5 victime prezentau rani ușoare și au fost tratate la fața locului. Ulterior, au fost duse la spital…

Șofer beat si drogat depistat in trafic in satul Ciobanita, judetul Constnata

13:41, 29.03.2024 - La data de 28 martie a.c., in jurul orei 22.40, politistii din cadrul Politiei Orasului Techirghiol Postul de Politie Mereni au identificat un barbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism, in satul Ciobanita, fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.Barbatul a fost testat…

Atentionare de calatorie MAE: Franta – Cod portocaliu de ploi si inundatii in sudul tarii

08:55, 11.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Franceza ca Meteo France a anuntat un cod portocaliu de ploi abundente si inundatii pentru 10 departamente din Republica Franceza si cod galben in 44 departamente,…

Supercomunele Romaniei. Județul care deține doua dintre ele: cel mai frumos sat din lume și satul UNESCO VIDEO

08:05, 09.03.2024 - Romania este vestita in lume pentru peisajele sale superbe, natura salbatica, tradiții pitorești și oameni primitori. Și exista trei așezari rurale in țara, de o frumusețe rapitoare. Un județ anume, preferat de turiști, deține doua localitați considerate „Comuna Comunelor“.


Ce parere ai despre aceasta stire?