Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

COD Galben de vreme severă pentru comunele din jurul Turzii până după 19.30!

Publicat:

ANM a emis o avertizare nowcasting de vreme rea valabila in urmatoarea ora pentru comunele din jurul este doar un sumar al știrilor. Vizitați siteul nostru pentru mai multe știri complete!

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

ANM: Avertizare de vreme severa. Furtuni și grindina in mai multe zone ale tarii

16:15, 20.05.2024 - Meteorologii au emis, luni, mai multe avertizari nowcasting cod galben de furtuni, valabile pentru diverse regiuni ale tarii. Aceste avertizari indica posibile ploi abundente, descarcari electrice si grindina, cu potential de a cauza perturbari semnificative in zonele afectate. Potrivit Administrației…

Alerta ANM! A fost emis cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara. In ce zone incep ploile

11:20, 09.05.2024 - Ploile continua in Romania in urmatoarele zile. Meteorologii au emis un nou cod galben de vreme rea, valabil pentru mai multe județe din țara. Romanii vor avea parte de multe zile ploioase la jumatatea lunii mai, in aproape toate zonele. Iata ce județe sunt vizate de aceasta data.

HARTA. Ploile pun stapanire pe aproape toata țara. ANM a emis și un cod galben de vreme rea la munte

10:21, 23.04.2024 - Meteorologii au anunțat ploi in majoritatea regiunilor tarii, pana miercuri dimineata, dar si precipitatii mixte la munte. De asemenea, au emis un cod galben de precipitatii insemnate cantitativ pentru Muntii Banatului, Carpatii Meridionali si de Curbura si pentru zona de deal a Olteniei.

Cod galben de vreme severa! Zonele in care iarna si-a reintrat in drepturi. Foto

10:21, 17.04.2024 - Deși in mare parte din țara sunt peste 35 de grade, in anumite zone a fost anunțat Cod galben de vreme severa, iar ANM a precizat și care sunt zonele in care iarna si-a reintrat in drepturi. Cod galben de vreme severa Suntem in luna aprilie, luna in care valorile termice sunt ceva mai ridicate, […]…

De luni seara se schimba radical „placa”! Coduri „colorate” de vreme rea

12:10, 01.04.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod galben si Cod portocaliu de vant si vijelii, care vor afecta, incepand de luni seara, treptat, intreaga tara. Astfel, pentru intervalul 1 aprilie, ora 20:00 – 2 aprilie, ora 8:00, a fost publicata o atentionare Cod galben potrivit…

Anunț ANM de ultim moment! Alerta de vreme severa in toata tara! Cod galben de vant puternic și ploi torențiale

10:56, 27.03.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au emis o informare meteo de vreme rea care vizeaza toata Romania. Meteorologii anunța ca pana vineri seara vantul va sufla cu putere in aproape toata țara, iar ploile vor pune stapanire pe vestul, centrul și nordul teritoriului. 

Anunț ANM! Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania

08:00, 18.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania. Iata lista zonelor afectate!

Avertisment ANM! Cod galben de vreme severa in urmatoarele ore, in mai multe județe din țara

07:25, 28.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de miercuri, 28 februarie 2024, o avertizare Cod galben de ceata. Iata lista județelor din tara vizate!


Ce parere ai despre aceasta stire?