Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cluj Arena, vizitat de UEFA în perspectiva găzduirii Campionatului European de fotbal U21 2023

Publicat:

O delegație a U.E.F.A. (Union of ) a vizitat recent in vederea verificarii condițiilor oferite pentru desfașurarea viitorului de Fotbal... Acesta este doar un sumar al știrilor. Vizitați siteul nostru pentru mai multe știri complete!

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

Razvan Burleanu: „Ne dorim sa continuam impreuna cu Edi Iordanescu si dupa EURO

15:46, 23.04.2024 - Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca sentimentul pe care il impartaseste cu selectionerul Edward Iordanescu este ca isi doreste sa continue impreuna si dupa incheierea Campionatului European din Germania, cand expira contractul…

Romania Under-19, invinsa de Ungaria cu 3-1, a retrogradat din primul esalon european la fotbal feminin

21:16, 09.04.2024 - Selectionata Romaniei a fost invinsa de echipa Ungariei, cu scorul de 3-1 (1-0), marti seara, la Telki (Ungaria), in Grupa A7 a preliminariilor Campionatului European de fotbal feminin Under-19 din 2024.

Documentare despre campioni ai Ungariei, la Zilele Filmului Maghiar de la Brasov

17:00, 08.04.2024 - Trei documentare cu tematica sportiva, despre legende ale sportului din Ungaria, vor fi proiectate in editia din acest an, anul Campionatului European de Fotbal si al Jocurilor Olimpice de la Paris, a Zilelor Filmului Maghiar de la Brasov, eveniment ce va avea loc in perioada 11-14 aprilie.

Armenia – Romania 0-1 la fotbal tineret

16:10, 27.03.2024 - Naționala de fotbal Under 21 a Romaniei, antrenata de Daniel Pancu, face parte din grupa E a preliminariilor Campionatului European de tineret din 2025, alaturi de Albania, Armenia, Elveția, Finlanda și Muntenegru. Marți, 26 martie, au fost programate trei meciuri: Armenia – Romania 0-1 (FOTO, la Armavir),…

Germania introduce controale la granițe in timpul Euro 2024

11:45, 26.03.2024 - Ministrul de Interne german, Nancy Faeser, a anunțat marți ca vor fi instituite temporar controale la toate granițele Germaniei pe durata Campionatului European de Fotbal care va avea loc in aceasta vara.

Edi Iordanescu: „Sunt ingrijorat de situatia jucatorilor“

15:15, 18.03.2024 - Selectionerul primei reprezentative a Romaniei, Edward Iordanescu, a declarat, astazi, ca este extrem de ingrijorat de jucatorii care nu evolueaza foarte mult la echipele de club din strainatate. El a subliniat ca merge pe continuitate si omogenitate, subliniind ca nu poate face schimbari „dramatice“…

S-au pus in vanzare biletele pentru meciul amical dintre Romania și Irlanda de Nord

17:45, 16.03.2024 - Federația Romana de Fotbal anunța ca au fost puse in vanzare biletele pentru meciul de pregatire in vederea Campionatului European de Fotbal din Germania. Romania intalnește, vineri, 22 martie, Irlanda de Nord.

MM Stoica, furios pe gazon, inainte de U Cluj - FCSB: „Trebuie sa ascult toate inepțiile unora care nu se pricep la fotbal”

20:25, 19.02.2024 - MM Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a vorbit de pe terenul de pe Cluj Arena inainte de Universitatea Cluj - FCSB. Intrebat despre greșelile de arbitraj din Superliga și daca simte vreo tendința in favoarea vreunei echipe, MM Stoica a schimbat subiectul. El s-a aratat extrem…


Ce parere ai despre aceasta stire?