Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CLUJ - ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Corina Crețu a venit la VOT îmbrăcată cu o IE - VIDEO

Publicat:

Candidatul PSD la alegerile europarlamentare, Corina Crețu, a votat la Cluj-Napoca, duminica dimineața, la ora 8.30. Politicianul a purtat o ie tradiționala și a spus ca a votat pentru o Europa puternica.

&"Îmi face mare placere sa votez aici, la Cluj, în Ardeal. Votam în primul rând pentru o Românie puternica, într-o Europa puternica. O Europa care sa fie mai aproape de nevoile cetațeanilor, sa depașeasca aceasta perioada de austeritate, care a produs atâta suferința, o Europa în care deciziile cele mai importante sa fie legate de creșterea…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Candidatul UDMR la Primaria Cluj-Napoca, Olah Emese, dupa vot: „Este important pentru fiecare dintre noi sa ne simțim ca acasa in Cluj-Napoca”

09:40, 09.06.2024 - Romanii cu drept de vot sunt asteptati duminica, 9 iunie, la urne pentru a-si desemna reprezentantii in administratie locala și in Parlamentul European. Declarațiile candidatul UDMR la Primaria Cluj-Napoca, Olah Emese.

Un fost senator se lauda ca a pescuit un pastrav de 109 centimetri. Unde este lacul in care sunt exemplare si de peste 2 metri

09:01, 27.05.2024 - Pescarul, cunoscut in zona drept Regele Pastravului din Ardeal, nu este la prima sa captura de mari proportii, el reusind, de-a lungul timpului, sa scoata din apa lacului de langa Cluj-Napoca mai multe exempare de pastrav de mari dimensiuni.

Cum vor social democrații clujeni sa ii „salveze” pe IT-iști

16:15, 24.05.2024 - Candidatul PSD Cluj la Primaria municipiului Cluj-Napoca, Aurelia Cristea, considera ca angajații din domeniul IT care au ramas fara loc de munca ar putea ajuta la digitalizarea administrației publice.

1800 de batrani din Cluj așteapta internarea in spitale paliative/ Ne mor batranii. ”Varstnicii, tratați ca cetațeni de mana a doua”- Aurelia Cristea

15:26, 11.05.2024 - Aurelia Cristea candidatul PSD la Primaria municipiului Cluj-Napoca,a  declarat astazi la lansarea oficiala a candidaților PSD pentru alegerile locale și parlamentare, ca, din pacate, Clujul a devenit un oraș ostil, neprietenos, atat pentru tineri, cat și pentru persoanele in varsta, care sunt tratate…

Cluj: PSD și-a lansat oficial candidații pentru Primaria Cluj-Napoca, președinția Consiliului Județean Cluj și Parlamentul European!

11:35, 11.05.2024 - Intr-o conferința de presa susținuta sambata, 11 mai, la Casa de Cultura a Studenților din Cluj-Napoca, Partidul Social Democrat și-a lansat oficial candidații pentru alegerile locale și europarlamentare.Candidații PSD Cluj, Aurelia Cristea și Alexandru Cordoș, și-au depus candidaturile pentru Primaria…

Candidații PSD la Consiliul Județean Cluj, la alegerile din 9 iunie

19:30, 23.04.2024 - Partidul Social Democrat și-a depus pe 19 aprilie listele cu candidații pentru funcțiile de consilieri județeni, consilieri locali ai municipiului Cluj-Napoca, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj și de primar al municipiului Cluj-Napoca, in vederea alegerilor locale din iunie.…

PSD a intrat oficial in cursa pentru primarie și CJ Cluj. Aurelia Cristea: "Vreau sa avem termen de comparație Viena sau Zurich" / Alexandru Cordoș: "Ce vor clujenii? Sa nu mai petreaca atat de mult timp in trafic"

19:16, 19.04.2024 - Aurelia Cristea și-a depus, vineri, candidatura pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca. Același lucru l-a facut și Alexandru Cordoș, care vizeaza funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj.

Aurelia Cristea este candidatul PSD pentru primaria Cluj-Napoca

19:15, 29.03.2024 - Tot vineri, in cadrul ședinței Consiliului Politic Județean PSD Cluj, a fost validata candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean a lui Alexandru Cordoș, secretarul general al filialei județene.


Ce parere ai despre aceasta stire?