Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Click! îţi dă reţeta câştigătoare de la cititori: Tartă cu cartofi

Publicat:

Castigatoarea noastra este . Ea va primi o super-tigaie.

Ingrediente: 500 gr.cartofi, 4 oua fierte, 150 g afumatura, 150 g cas sau telemea, verdeata, sare si piper. Liezon: 3 oua, 150 ml. Smantana, 100-150 ml lapte, 2 linguri de faina, 100 g cascaval, sare si piper

Preparare: fierbem cartofii si ouale dupa care le taiem cubulete.Taiem marunt si afumatura si branza. Le amestecam usor intr-un vas si le condimentam cu sare si piper. Le  asezam intr-o tava si turnam peste liezonul pregatit din toate ingredientele…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mamaliga cu unt, branza și muschiuleț afumat: rețeta de care te vei indragosti. Va deveni mancarea preferata a intregii familii

13:40, 13.06.2024 - IngredientePentru a pregati aceasta rețeta delicioasa, vom avea nevoie doar de cateva ingrediente banale! Mai precis, pentru 3 – 4 porții, va trebui sa avem la indemana 200 de grame de malai, un litru de apa, 50 de grame de unt, 5 linguri mari de smantana, 250 de grame de cașcaval, 100 de grame de mozzarella,…

Ciorba de pui a la grec ca la restaurant. Care sunt cele doua ingredientele care ii dau gustul desavarșit

14:31, 08.05.2024 -  Ingredientele pe care sa le adaugi in ciorba a la grecCiorba de pui a la grec este un deliciu desavarșit, daca este preparata ca la carte. Chiar daca exista mai multe rețete pe internet, sau in carțile de bucate, doar cu una singura nu vei da niciodata greș. Iata care sunt cele doua ingrediente care…

Salata revigoranta de roșii, ideala pentru perioada postului. Rețeta lui Radu Anton Roman

11:15, 19.04.2024 - Salata de roșii poate fi un fel principal delicios, in zilele de post cand nu vrei sa petreci mult timp in bucatarie, sau poate fi o garnitura delicioasa pentru alte feluri de mancare. Mai mult, aceasta salata este și extrem de sanatoasa, deoarece conține doar ingrediente proaspete și naturale.Rețeta…

De ce medicul Virgiliu Stroescu nu recomanda mamaliga cu branza și smantana. Preferata milioanelor de romani ascunde pericole la care nu ne-am fi așteptat

14:35, 16.04.2024 - Doctorul Virgiliu Storescu, cunoscut pentru expertiza sa in nutriție și sanatate, ne impartașește perspectiva asupra acestui fel de mancare tradițional, aruncand lumina asupra beneficiilor și posibilelor aspecte negative pentru sanatate asociate consumului de mamaliga cu branza și smantana.Cu o istorie…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

15:00, 05.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Cum faci cea mai gustoasa mancarea de spanac. Trei ingrediente simple, care fac toata diferența

14:46, 04.04.2024 - Spanacul inabusit poate fi o garnitura perfecta la oua ochiuri, friganele, friptura, dar si o umplutura de placinte si clatite, a notat in lucrarea sa, “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, regretatul gastronom Radu Anton Roman, relateaza Click.ro .Spanacul este o sursa importanta de vitamine și…

Cum se prepara cea mai gustoasa fasole cu ciolan. Ingredientul secret care ii da un plus de savoare

18:30, 02.04.2024 - Cea mai gustoasa fasole cu ciolanFasolea cu ciolan reprezinta unul dintre acele preparate autentice care imbina savoarea tradiționala cu simplitatea bucatariei romanești. Chiar daca de multe ori o mancam la evenimente importante precum Ziua Naționala, fasolea cu ciolan este buna de servit oricand. Totuși,…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…


Ce parere ai despre aceasta stire?