Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Claudia Pătrășcanu a scos la iveală un detaliu neștiut despre Gabi Bădălău. „Le-a zis părinților lui că se aruncă de pe pod pentru amantă”

Publicat:

Claudia Patrașcanu și se afla inca in divorț pentru custodia celor doi baieți. Artista a facut noi dezvaluiri despre soțul ei, in cadrul emisiunii de la . Solista susține ca a discutat despre mediere cu afaceristul și el ar fi fost de acord sa gaseasca o casa pentru copii și sa se interesezee cele mai bune școli pentru fiii lui. „Dupa ce am vazut toate cheltuielile facute cu amantele lui, normal ca am cerut și eu. Dar nu este vorba de 15.000 de euro, suma mincinoasa și fabuloasa, pe care soțul meu a zis-o! El a cheltuit 200.000 de euro cu amanta! Noi ne-am ințeles amandoi…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Ce relație are in prezent Claudia Patrașcanu cu Gabi Badalau. Cum se ințeleg cei doi: "Nimeni nu este perfect..." / VIDEO

23:00, 29.04.2024 - In aceasta seara, in emisiunea Xtra Night Show, Claudia Patrașcanu a avut o intervenție telefonica și a vorbit despre relația pe care o are in prezent cu Gabi Badalau. De asemenea, vedeta a spus și cum a ajutat-o credința in Dumnezeu de-a lungul timpului.

Amanta lui Gabi Badalau, aliata Claudiei Patrașcanu? Cu ce a ajutat-o femeia pe artista in urma cu patru ani: „Nu o consider pe ea vinovata”

10:50, 19.03.2024 - Claudia Patrașcanu și Gabi Badalau au trecut printr-un proces de divorț lung și complicat. Artist a aflat in urma cu cațiva ani ca soțul ei, pe atunci, avea relație cu o alta femeie, cu care a și luat legatura.

Xtra Night Show. Daniel Onoriu, fața in fața cu avocata inca soției sale, Luminița Nuța! Ce noi informații au ieșit la iveala: „Instanța va hotari” / VIDEO

22:10, 22.02.2024 - "Razboiul" dintre Daniel Onoriu și Isabela Onoriu pare ca nu se va termina prea curand. Fostul pilot de curse a stat din nou fața in fața cu avocata inca soției sale, Luminița Nuța. Iata ce noi informații au ieșit la iveala!

Știrile Antena Stars. Gabi Badalau sare in apararea parinților lui, dupa ce fosta soție i-a acuzat ca i-a invațat pe copii o poezie pentru adulți. Afaceristul o acuza ca a inventat totul / VIDEO

21:45, 12.02.2024 - Gabi Badalau a reacționat dur, dupa ce fosta lui soție, Claudia Patrașcanu, a spus ca parinții lui i-au invațat pe copii o poezie pentru adulți. Afaceristul o acuza ca a inventat totul și crede ca vrea doar sa ii faca rau lui și familiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?