Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Clătitele nu se vor mai rupe niciodată când le întorci în tigaie. Ingredientul pe care sa-l adaugi, așa nu vei mai da greș

Publicat:

Clatitele reprezinta unul dintre cele mai indragite deserturi. Este un preparat destul de simplu, pentru care nu ai nevoie de foarte multe ingrediente, ci de foarte puțina indemanare și pasiune pentru gatit. Daca vrei sa faci niște clatite ca la carte, care sa nu se rupa atunci cand te intorci in tigaie, iata ce ingredient […] The post Clatitele nu se vor mai rupe niciodata cand le intorci in tigaie. Ingredientul pe care sa-l adaugi, așa nu vei mai da greș appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce se rup clatitele și se lipesc de tigaie. Greșeala pe care o faci mereu

21:35, 09.05.2024 - Un preparat iubit de o planeta intreaga și cu zeci de rețete diferite, poate chiar sute, clatitele se numara printre deserturile preferate ale romanilor, și nu numai. Sunt gata in doar cateva minute și pot fi umplute cu ciocolata, dulceața, inghețata și multe altele, dar uneori nu ies așa cum ne-am…

Ce sa adaugi in mujdei la final ca sa iasa cremos. Ingredientul la care nu te-ai fi gandit schimba tot gustul

21:56, 25.04.2024 - Pus peste un preparat din pește sau o porție de cartofi prajiți, fierți sau peste niște ardei copți, va transforma mancarea din farfurie intr-un adevarat rasfaț pentru papilele gustative. Nu pare greu de facut, secretul succesului este un pas simplu. Afla, din randurile de mai jos, ce ar trebui sa adaugi…

Dovlecei pane de post ireal de gustoși. Ingredientul secret pe care sa il adaugi

13:25, 23.04.2024 - Daca nu ai incercat pana acum aceasta rețeta de dovlecei pane de post ireal de gustoși, postul Paștelui este momentul ideal pentru a o face. Este un preparat atat de delicios, incat vei continua sa il faci chiar și in afara postului. Dovleceii sunt gustoși și foarte ușor de preparat. In plus, pot fi…

Cum sa gatești chiftele fara sa murdarești aragazul de ulei. Ce sa adaugi in tigaie

12:25, 15.04.2024 - Vrei sa prepari cele mai bune chiftele, fara a murdari aragazul de uleiul in care le prajești? Ai ajuns la locul potrivit! Playtech Știri iți dezvaluie unele secrete de care trebuie sa ții cont pentru a gati eficient acest preparat și pentru a menține totodata, cat este posibil, curațenia in bucatarie.…

Cum faci lasagna de post. Iese mai buna decat cea cu carne, ingredientul care ii da un gust grozav

23:05, 04.04.2024 - Doar pentru ca alegi sa respecți restricțiile alimentare impuse in perioadele ce preced marile sarbatori creștine din an, nu inseamna ca trebuie sa renunți la preparate gustoase, care sa iți incante papilele gustative. Afla, din randurile de mai jos, cum faci lasagna de post. Vei vedea ca iese mai buna…

Ce sa adaugi la final in mancarea de urzici. Ingredientul care o face fina și gustoasa, va ieși ca la bunica acasa

20:40, 24.03.2024 - Daca vrei sa o transformi intr-un deliciu ce iți va incanta familia și musafirii, trebuie doar sa adaugi un ingredient, la final, in mancarea de urzici. Acesta o face fina și gustoasa, exact ca la bunica acasa. Un alt vestitor al primaverii Nu doar ghioceii sunt vestitorii primaverii! Pe tarabele piețelor…

Nu mai pune ulei in clatitele de post! Ingredientul care le face pufoase, nici nu zici ca nu au lapte si oua

09:10, 18.03.2024 - Vrei sa prepari clatite ușoare și pufoase fara a folosi ingrediente de origine animala? Playtech Știri iți explica cum poți sa dai desertului aroma clasica de unt, dar cu textura ușoara, in așa fel incat sa respecți și restricțiile impuse in perioada de post. Ce produs sa pui in compoziția de aluat.…

Cornulete de post, varianta economica. Ingredientul care le face pufoase cu adevarat, nu zici ca nu au unt VIDEO

10:50, 17.03.2024 - Cornuletele sunt prajituri absolut delicioase și potrivite in orice moment al zilei. Insa ele pot fi savurate și in perioada de post, chiar daca nu conțin oua, unt sau lapte. Pentru ca urmeaza perioada postului Paștelui, cand romanii nu au voie sa consume preparate dulci, va prezentam o rețeta simpla…


Ce parere ai despre aceasta stire?